H Mobile Technology γιορτάζει τα 15 χρόνια λειτουργίας της με τις καλύτερες εκπτώσεις σε αναλώσιμα & προϊόντα

Τα 15 χρόνια παρουσίας της στην ελληνική αγορά γιορτάζει φέτος η Mobile Technology με ηγετική θέση στον κλάδο της πληροφορικής, προσφέροντας ειδικές τιμές και 3 χρόνια εγγύηση σε επιλεγμένα προϊόντα και αναλώσιμα. Η προσφορά θα είναι σε ισχύ έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2018 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Καλύψτε τις ανάγκες σας σε αναλώσιμα με 20% έκπτωση

Με κάθε συντήρηση εξοπλισμού, έχετε τη δυνατότητα να προμηθευτείτε είτε τα αναλώσιμα της συντήρησης είτε αναλώσιμα άλλου είδους που χρειάζεστε, με 20% έκπτωση. Αποκτήστε μελανοταινίες, ετικέτες, μπαταρίες κ.ά. σε μοναδικές τιμές. Η Mobile Technology διαθέτει Εξειδικευμένο Τμήμα Service και επισκευάζει στην Ελλάδα τον εξοπλισμό όλων των μεγάλων προμηθευτών διεθνώς.

Τα προϊόντα που θα βρίσκονται σε ειδική τιμή είναι τα κάτωθι:

  • Honeywell Eclipse 5145: Single-Line 1D Laser Barcode Scanner, USB

 

Το Eclipse scanner αποτελεί ιδανική επώνυμη, οικονομική επιλογή για εφαρμογές λιανικής. Χάρη στην τεχνολογία CodeGate με την οποία είναι εξοπλισμένο, ο χρήστης μπορεί να στοχεύσει με μεγάλη ευκολία το barcode και να το διαβάσει με το πάτημα ενός κουμπιού. Είναι εξαιρετικά αποδοτικό σε περιπτώσεις point-of-sale, επεξεργασία εγγράφων και έλεγχο αποθεμάτων.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τα πλήρη χαρακτηριστικά του Eclipse 5145

 

  • Honeywell Voyager 1202g-bf: Battery-Free 1D Laser ΒΤ Barcode Scanner

 

Το Battery-Free 1D Barcode Scanner  Voyager 1202g, βασίζεται στην ασύρματη τεχνολογία που προσφέρει απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Με δυνατότητα επαναφόρτισης σε 20 δευτ. και δυνατότητα ανάγνωσης 100 scans. Αποδίδει εξαιρετικά ακόμα και σε κατεστραμμένους κωδικούς. Ιδανικό για retail και χρήστες που χρειάζονται ευελιξία κινήσεων. Το μοναδικό οικολογικό “πράσινο” scanner της αγοράς.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τα πλήρη χαρακτηριστικά του Battery-free Barcode Scanner Voyager 1202g

 

  • Honeywell Voyager 1450g: Upgradable 2D Area-imaging Scanner, USB, Stand

 

Το Voyager 1450g αποτελεί την οικονομική επιλογή για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να κάνουν upgrade εύκολα και γρήγορα από 1D σε 2D barcoding. Αποτελεί μία εξαιρετικά συμφέρουσα λύση για μικρομεσαίες επιχειρήσεις λιανικής ή εταιρείες ελέγχου εισιτηρίων, αφού μπορεί να σκανάρει με ευκολία κουπόνια, εισιτήρια από οθόνες κινητών και ηλεκτρονικά πορτοφόλια από οποιαδήποτε φορητή συσκευή.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τα πλήρη χαρακτηριστικά του Voyager 1450g

 

  • Honeywell PM42: 4 ιντσών Mid-range Βιομηχανικός Εκτυπωτής Ετικετών Ethernet (& 3 χρόνια εγγύηση)

Ο βιομηχανικός εκτυπωτής mid-range Honeywell PM42 έχει σχεδιαστεί για κέντρα διανομής, αποθήκευσης, κατασκευής, μεταφοράς και λιανικής πώλησης και αποτελεί ιδανική επιλογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις αφου διατίθεται σε προσιτή τιμή. Με ανθεκτική κατασκευή από αλουμίνιο εγγυάται αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα σε σκληρά και δύσκολα εργασιακά περιβάλλοντα. Η κεφαλή του, χάρη στον ειδικό μαγνητικό μηχανισμό που διαθέτει, προσφέρει ταχύτητα στην τοποθέτηση χωρίς την ανάγκη εργαλείων και ευκολία στην αφαίρεση των αναλωσίμων. Ο PM42 ελαχιστοποιεί το χρόνο διακοπής λειτουργίας και μειώνει το κόστος συντήρησης.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τα πλήρη χαρακτηριστικά του Honeywell PM42

 

  • Honeywell PC42t: 4 ιντσών Light-duty Θερμικός Εκτυπωτής, USB (& 3 χρόνια εγγύηση)

Εξαιρετικά απλός στην εγκατάσταση και έτοιμος για άμεσες εκτυπώσεις, ο PC42t αποτελεί την πλέον συμφέρουσα λύση για light duty εφαρμογές, χωρίς παράλληλα να υστερεί σε τεχνικά χαρακτηριστικά! Ο θερμικής μεταφοράς 4 ιντσών εκτυπωτής είναι ικανός να δεχτεί μεγάλου μεγέθους ρολά με ετικέτες, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα στην επιχείρηση, αφού περιορίζει την ανατροφοδότηση αναλωσίμων. Παρέχει πολλαπλές δυνατότητες σύνδεσης, μέσω USB θύρας, σειριακά και Ethernet (optional), που σε συνδυασμό με την ευκολία στη χρήση, τον καθιστούν έξυπνη επιλογή για κάθε μικρομεσαία επιχείρηση. Υποστηρίζει διαφορετικές γλώσσες προγραμματισμού Direct Protocol (DP), ZSim (ZPL-ll), ESim (EPL) και διαθέτει 64 MB ενσωματωμένη μνήμη αποθήκευσης. Είναι ιδανικός για λειτουργία σε περιβάλλοντα όπως της λιανικής, της μικρής βιοτεχνίας, του φαρμακευτικού κλάδου και της αποθήκης.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τα πλήρη χαρακτηριστικά του Honeywell PC42t

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Τμήμα Πωλήσεων της Mobile Technology (www.mobiletechnology.gr) στον αριθμό σταθερού τηλεφώνου 210 9400002.

Η Mobile Technology από το 2003 αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, την εγκατάσταση και την υποστήριξη ολοκληρωμένων λύσεων Φορητών Υπολογιστικών Συστημάτων, οι οποίες συντελούν στη βελτιστοποίηση των επιχειρησιακών διαδικασιών στα ακόλουθα πεδία εφαρμογής: Τιμολόγηση Επί Αυτοκινήτου, Proof of Delivery, Field Service, Διαχείριση Αποθηκευτικών Χώρων, Λιανική, Law Enforcement και RFID. Συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρίες παγκοσμίως, όπως η Honeywell Scanning & Mobility (Intermec, Vocollect), Bixolon, Bluebird κ.ά., ενώ διατηρεί πιστοποιημένο επισκευαστικό κέντρο στα γραφεία της, παρέχοντας πλήρη τεχνική υποστήριξη με γνήσια ανταλλακτικά και αναλώσιμα.