FROZEN FOOD EXPO 2014: Νέα εξειδικευμένη έκθεση για τα κατεψυγμένα τρόφιμα

Μία νέα εξειδικευμένη έκθεση που θα φέρει σε επαφή εμπόρους, πελάτες και προμηθευτές κατεψυγμένων τροφίμων, θα παρουσιάσει μηχανήματα και τεχνολογίες βιομηχανικής ψύξης και θα δώσει λύσεις για τα foodlogistics και την ψυχρή εφοδιαστική αλυσίδα, εγκαινιάζει η o.mind Creatives το Νοέμβριο 2014.

Σε μία εποχή όπου οι επαγγελματικές κλαδικές εκθέσεις θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη και την εξωστρέφεια, η ομάδα της o.mind Creatives δημιουργεί μία νέα κλαδική έκθεση για τα κατεψυγμένα τρόφιμα, λαχανικά, προϊόντα ζύμης, αλιεύματα, κρεατικά κ.ά.

ΤΡΕΙΣ ΤΟΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ

Α. ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ
Στον τομέα αυτό θα παρουσιαστούν έμποροι, παραγωγοί και εισαγωγείς κατεψυγμένων τροφίμων. Τα κατεψυγμένα τρόφιμα που θα παρουσιαστούν είναι λαχανικά, κηπευτικά και φρούτα, ψάρια, θαλασσινά και αλιεύματα, προϊόντα ζύμης και ζαχαροπλαστικής, κρέατα και πουλερικά.

Β. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΨΥΞΗ
Στον τομέα των μηχανημάτων και των εξοπλισμών βιομηχανικής ψύξης θα παρουσιαστούν όλες οι λύσεις που αφορούν την ελεγχόμενη θερμοκρασία, τη συντήρηση και την κατάψυξη τροφίμων.

Γ. FOOD LOGISTICS
Σε αυτό τον τομέα της έκθεσης οι επισκέπτες θα μπορούν να βρουν υπηρεσίες food logistics, λύσεις μηχανοργάνωσης της αποθήκης τους καθώς και εξοπλισμούς για την ψυχόμενη αποθήκη τους.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ 2 ΚΛΑΔΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΟΥ
Η 1η διοργάνωση της έκθεσης FROZEN FOODS EXPO, θα διεξαχθεί παράλληλα με άλλες 2 επιτυχημένες επαγγελματικές εκθέσεις τροφίμου. Την 3ηδιοργάνωση της έκθεσης MEAT DAYS, η οποία αποτελεί τη μοναδική εξειδικευμένη έκθεση για το κρέας και τα προϊόντα του και την 2η διοργάνωση της έκθεσης DAIRY EXPO η οποία αποτελεί την επαγγελματική έκθεση για την Γαλακτοκομία και την Τυροκομία. Αυτές οι 3 κλαδικές εκθέσεις οι οποίες έχουν πολλά κοινά οφέλη για τον επαγγελματία επισκέπτη θα διεξαχθούν παράλληλα σε διαφορετικούς τομείς στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo 1-3 Νοεμβρίου 2014.