Νέοι συνεργάτες & νέες επενδύσεις στο CORE Transport Management Systems για την OnLine Data

Η OnLine Data, με πρωταρχικό σκοπό την υποστήριξη των πελατών της και τη διεύρυνση της θέσης της στην Ελλάδα και το εξωτερικό, συνεχίζει για 36η χρονιά τις επενδύσεις στην εξέλιξη των νέων ψηφιακών συστημάτων CORE Transport Management Systems για τις εταιρείες Διεθνών Μεταφορών, Ναυτικών Πρακτορείων, Εθνικών Μεταφορών, Αστικών Διανομών, Ταχυμεταφορών και Αποθηκεύσεων 3PL. Ταυτόχρονα, ενδυναμώνει τη θέση της στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού με προσθήκες έμπειρων συνεργατών αλλά και νέων επιστημόνων με όραμα και διάθεση για δημιουργία. Το 2023, για την OnLine Data, παρόλες τις αντιξοότητες σε διεθνές επίπεδο, αποτιμάται ιδιαίτερα θετικό, με αύξηση τζίρου και κερδοφορίας αλλά κυρίως με σημαντική αύξηση νέων πελατών.

Το 2024, βρίσκει την OnLine Data με σημαντικές στρατηγικές συνεργασίες αλλά και προσθήκες στη επιτελική ομάδα της, πάντα στο πλαίσιο της περαιτέρω ανάπτυξης και εξωστρέφειας της εταιρείας.

Η στρατηγική συνεργασία με την εταιρεία SoftOne στον τομέα των συστημάτων ERP και Χρηματοοικονομικής, προσφέρει μια σημαντική βεντάλια νέων υπηρεσιών και προϊόντων, καλύπτοντας καίριους τομείς της σύγχρονης επιχειρησιακής λειτουργίας των ελληνικών επιχειρήσεων με αυξημένες απαιτήσεις και ταυτόχρονη ενσωμάτωση λύσεων Ψηφιακής Κάρτας, FinTech διασύνδεσης με τον τραπεζικό τομέα και φυσικά Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης. Οι λύσεις της SoftOne ενσωματώνονται στην νέα πλατφόρμα CORE TMS προσφέροντας μια ολοκληρωμένη ομπρέλα ουσιαστικού ψηφιακού μετασχηματισμού.

Η επέκταση και ενδυνάμωση των συνεργασιών με τις ιταλικές εταιρείες Circle Group & Cargo Start στον χώρο των λιμένων και αεροπορικών μεταφορών, στην Τεχνητή Νοημοσύνη και τις Συνεργατικές Ηλεκτρονικές Πλατφόρμες Εμπορευματικών Ροών (Port & Freight Community Systems & Transport Federative Platforms), αποτελεί κεντρικό άξονα δημιουργίας και εφαρμογής καινοτομίας στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής εξωστρέφειας, η OnLine Data έχει την χαρά να  καλωσορίσει στην οικογένειά της, τον κ. Κωνσταντίνο Χρυσικόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει τα ηνία της προώθησης και υλοποίησης των τεχνολογικών λύσεων αλλά και των συμβουλευτικών υπηρεσιών της εταιρείας με έδρα την Κύπρο. Ο κ. Κωνσταντίνος Χρυσικόπουλος είναι υψηλού επιπέδου εμπειρογνώμονας στον τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, με σημαντική πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στην διοίκηση και λειτουργία εταιρειών 3PL, International Freight Forwarding, City Logistics κ.α. Η μακροχρόνια επαγγελματική του πορεία συνδυάζεται με την επιτυχημένη ολοκλήρωση σημαντικού πλήθους έργων επιχειρησιακής οργάνωσης και αναδιοργάνωσης με επίκεντρο τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων (TMS, WMS, ERP).

Επιπρόσθετα, η OnLine Data καλωσορίζει τον κ. Φάνη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Συμβούλου Διοίκησης & Ανάπτυξης. Ο κ. Φάνης Αναγνωστόπουλος είναι πολύπειρο στέλεχος μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών στην Ελλάδα και το εξωτερικό (IBM, Silicon Graphics κ.ά.), ενώ έχει διατελέσει επί σειρά ετών Διευθύνων Σύμβουλος στο Κ.Η.Υ.Κ.Υ. (σημερινό Η.ΔΙ.Κ.Α) και πρόεδρος των ΕΛΤΑ Courier. Η συμβολή του στην περαιτέρω ανάπτυξη της OnLine Data θα είναι σημαντική και ουσιαστική.