7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Οδικής Ασφάλειας στις 11-12 Οκτωβρίου 2018 στην Λάρισα

 

Ο Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων και το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, συνδιοργανώνουν το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Οδικής Ασφάλειας, το οποίο θα διεξαχθεί στη Λάρισα, 11-12 Οκτωβρίου του 2018.

Κύριοι στόχοι του συνεδρίου είναι η διερεύνηση και η αξιολόγηση του επιπέδου της οδικής ασφάλειας στη χώρα αλλά και των προσπαθειών και καινοτομιών που σχεδιάζονται και υλοποιούνται για την βελτίωση της ασφάλειας οδηγών, οχημάτων και πεζών στο ελληνικό οδικό δίκτυο. Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα από την ανάλυση των στοιχείων οδικών ατυχημάτων, καθώς και μεθοδολογίες και σύγχρονες τεχνολογίες, σχετικές με την οδική ασφάλεια, οι οποίες έχουν εφαρμοστεί ή πρόκειται ή προτείνεται να εφαρμοστούν στην Ελλάδα.

Το συνέδριο, που απευθύνεται σε ερευνητές, επιστήμονες, επαγγελματίες και φορείς, οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε αντικείμενα τα οποία είναι συναφή με την οδική ασφάλεια και συμπεριφορά, στην Ελλάδα και σε διεθνές επίπεδο, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 και Παρασκευή 12 Οκτωβρίου στο Ξενοδοχείο Divani Palace.

 

 

Το κόστος εγγραφής στο συνέδριο είναι:

  • Μέλη ΣΕΣ (Οικονομικά Ενεργά): 80 ευρώ
  • Μη Μέλη ΣΕΣ: 100 ευρώ
  • Προπτυχιακοί/Μεταπτυχιακοί φοιτητές: 20 ευρώ

Στην εγγραφή περιλαμβάνονται, τα Πρακτικά των εργασιών σε usb, ο φάκελος του συνεδρίου, η συμμετοχή στα διαλείμματα για καφέ και τα μεσημεριανά γεύματα. Η διαδικασία εγγραφής θα ολοκληρωθεί εφόσον καταθέσετε το ποσό που αφορά την εγγραφή σας στο λογαριασμό του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων και στείλετε την απόδειξη πληρωμής στο email  secretary@ses.gr μαζί με το ονοματεπώνυμο του εγγραφόμενου.

Τα αναλυτικά στοιχεία του λογαριασμού του ΣΕΣ που καλείστε να χρησιμοποιήσετε εμφανίζονται παρακάτω:

Όνομα δικαιούχου: Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (ΣΕΣ)

– Alpha Bank (ΙΒΑΝ): GR57 0140 1620 1620 0200 2002 329

– Αριθμός λογαριασμού: 162002002002329

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία σχετικά με την εγγραφή σας παρακαλώ επικοινωνήστε στα παρακάτω στοιχεία :κ. Ειρήνη Παπαχρήστου, Τηλ: 2103640604, Mail: secretary@ses.gr

Το επίσημο δείπνο του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί στο εστιατόριο “Φρούριο” την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου στις 21:00 (κόστος 20€).

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ