Με 50 Ford Ranger Raptor το 4ο Raptor Trophy στην Καστοριά

Περισσότερα από 50 Ford Ranger Raptor, μαζί με τους ιδιοκτήτες τους, μέλη του Raptor Club Greece, συμμετείχαν στο φετινό 4ο Raptor Trophy, σε μια μοναδική εκδρομή με επίκεντρο την Καστοριά.

Την περιπετειώδη -όσο και συναρπαστική- «φύση» του Ford Ranger Raptor, εξερεύνησαν για μια ακόμα χρονιά τα μέλη του Raptor Club Greece, διοργανώνοντας με απόλυτη επιτυχία από τις 2 έως και τις 5 Νοεμβρίου, μία μοναδική εκδρομή στη Β. Ελλάδα.

4ο Raptor Trophy

Σε αυτή και με επίκεντρο την όμορφη πόλη της Καστοριάς, περισσότερα από 50 «ετοιμοπόλεμα» Ranger Raptor, έδωσαν το δυναμικό «παρών», μαζί με τους ιδιοκτήτες, φίλους και μέλη των οικογενειών τους από όλη την Ελλάδα. Οι συμμετέχοντες, είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν κάτω από ιδανικές συνθήκες -σε extreme εκτός δρόμου διαδρομές και δοκιμασίες- τις κορυφαίες δυνατότητες των αυτοκινήτων τους.

 

50 Ford Ranger Raptor

 

Με την απαράμιλλη συμπεριφορά και απόδοσή του στο πλαίσιο του 4ου Raptor Trophy, το Ford Ranger Raptor απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι πρόκειται για ένα pick-up που όμοιό του δεν θα βρει κανείς σήμερα: ακούραστο στη δουλειά και ταυτόχρονα εκρηκτικό σε επιδόσεις, ικανό εκτός δρόμου και εξαιρετικά απολαυστικό στην οδήγηση σε όλες τις συνθήκες.

Ένα μοναδικό pick-up

Το Ford Ranger Raptor είναι αδιαμφισβήτητα ένα μοναδικό στο είδος του pick-up. Όχι μόνο για τις εξαιρετικές επιδόσεις που απλόχερα προσφέρει σε κάθε είδους επιφάνεια, αλλά πρωτίστως για την ικανότητά του να συνδυάζει -όσο κανένα άλλο αυτοκίνητο στη συγκεκριμένη κατηγορία- την εργασία με τη διασκέδαση. Απόλυτα ικανό προκειμένου να καλύψει ως pick-up μοντέλο τις καθημερινές μεταφορικές απαιτήσεις ενός επαγγελματία οδηγού, το Ford Ranger Raptor είναι συγχρόνως η ιδανική πρόταση για εξορμήσεις στη φύση και για μακρινά ταξίδια με φίλους ή την οικογένεια.

 

50 Ford Ranger Raptor

 

Προτάσσοντας απαράμιλλες off-road επιδόσεις και έντονα σπορτίφ ταμπεραμέντο ως βασικά συστατικά του διττού του χαρακτήρα, το σκληροτράχηλο pick-up υψηλών επιδόσεων που υπογράφει η Ford Performance, καταφέρνει να προσφέρει ένα μοναδικό μέσο με προηγμένη τεχνολογία όχι μόνο για τη δουλειά, αλλά και για απόλυτη οδηγική απόλαυση και ελευθερία κινήσεων εκεί όπου το χώμα, οι πέτρες και η λάσπη διαδέχονται την άσφαλτο.

Τα παραπάνω συστατικά, σε συνδυασμό με τα επίπεδα αξιοπιστίας, τον πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και τις εκρηκτικές, αγωνιστικού τύπου επιδόσεις, έχουν καταστήσει το Ford Ranger Raptor ένα από τα πιο δημοφιλή pick-up οχήματα της ελληνική αγοράς, στο οποίο η κορυφαία χρηστικότητα στον επαγγελματικό στίβο «συμβιώνει» υποδειγματικά στον ελεύθερο χρόνο των πελατών με τις απαράμιλλες δυνατότητες κίνησης που δεν γνωρίζουν περιορισμούς και όρια.

 

50 Ford Ranger Raptor

 

Με την ισχύ δύο προηγμένων κινητήρων

Το νέο Ford Ranger Raptor τροφοδοτείται από έναν προηγμένο twin-turbo βενζινοκινητήρα 3.0L EcoBoost, ο οποίος βελτιστοποιήθηκε από τους μηχανικούς της Ford Performance, προκειμένου να αποδίδει μέγιστη ισχύ 292 PS και ροπή 491 Nm. Ο V6 κινητήρας διαθέτει, μεταξύ άλλων, ένα ιδιαίτερα συμπαγές μπλοκ κυλίνδρων από συμπιεσμένο μείγμα γραφίτη-σιδήρου, σε συνδυασμό με ένα αγωνιστικής προέλευσης σύστημα anti-lag, που επιτρέπει τη στιγμιαία και on-demand αύξηση της ισχύος.

Την ίδια στιγμή, το κορυφαίο pick-up της ελληνικής αγοράς είναι τώρα διαθέσιμο με μια ακόμα επιλογή κινητήριας μονάδας, η οποία αντλεί ισχύ από τον εξαιρετικά αποδοτικό κινητήρα ντίζελ 2.0L EcoBlue της Ford, που αποδίδει 210 PS ισχύος.

 

50 Ford Ranger Raptor