5 Υπουργεία και οι μεγάλες επιχειρήσεις των Logistics/Επαγγελματικού Οχήματος στηρίζουν ενεργά την Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» – «Cargo Truck & Van Expo»

Η αναπτυξιακή πορεία της χώρας με βάση τις Υποδομές της και τις δυνατότητες ανάπτυξης της Εφοδιαστικής Αλυσίδας αποδεικνύονται περίτρανα από τις επιτυχείς συμμετοχές Θεσμικών και Επιχειρηματιών στην 7η διοργάνωση της έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» – «Cargo Truck & Van Expo», που διοργανώνεται στις 9-10-11 Νοεμβρίου 2019 στο Metropolitan Expo από την o.mind Creatives.

Την έκθεση θα εγκαινιάσουν ο υπουργός Ναυτιλίας κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης και ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νικόλαος Παπαθανάσης το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στις 17.00 μμ με την παρουσία εκθετών και επισκεπτών, ενώ νωρίτερα την ίδια ημέρα, ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής θα χαιρετίσει το Διεθνές Συνέδριο του ΕΕΣΥΜ, στο πλαίσιο των συνεδρίων LOGI.C που γίνονται πάντα στο πλαίσιο της Έκθεσης.

Στο πλαίσιο των συνεδρίων LOGI.C θα πάρουν μέρος στελέχη της Γενικής Γραμματείας Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής, η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Φυσικών Πόρων του υπ. Περιβάλλοντος κα Σδούκου, αλλά και η Ειδική Σύμβουλος του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης κα Μαρκέλλου. Παράλληλα με την Θεσμική υποστήριξη της Έκθεσης και των Συνεδρίων LOGI.C, υψηλόβαθμα στελέχη από κορυφαίες επιχειρήσεις, η δραστηριότητα και η παρουσία των οποίων στη χώρα αποτελούν «οδηγό» της ανάπτυξης, όπως των ΟΛΠ/COSCO, ΟΛΘ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Grimaldi Group, Goldair Group, Motor Oil Group, συμμετέχουν στην Έκθεση και παρεμβαίνουν σε διάφορα πάνελ των συνεδρίων LOGI.C.

Πάνω από 250 εκθέτες από τον τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, των Logistics, των Εμπορευματικών Μεταφορών και του Επαγγελματικού Αυτοκινήτου, αναμένουν στις 9-10-11 Νοεμβρίου 2019, στο Metropolitan Expo, εκπροσώπους της Βιομηχανίας, του Εμπορίου και ευρύτερα της Υγιούς Επιχειρηματικότητας, για να τους δείξουν τις λύσεις και της υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τους, στη βάση των οποίων θα αναπτυχθεί η Εφοδιαστική Αλυσίδα, μετατρέποντας τη χώρα σε διεθνές Εμπορευματικό Κόμβο.

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση αλλά και τα συνέδρια LOGI.C μπορείτε να βρείτε στο www.sce.gr