5η διοργάνωση της έκθεσης TransPoland Translogistica – Επιχειρήσεις Μεταφορών και Logistics θα συναντηθούν στη Βαρσοβία στις 8-10 Νοεμβρίου 2017

Η Διεθνής Έκθεση Μεταφορές και Logistics στη Βαρσοβία αποτελεί τη μεγαλύτερη συνάντηση των επαγγελματιών της μεταφοράς, logistics, αποθήκευσης και διανομής στη Κεντρική-Ανατολική Ευρώπη. Η έκθεση Translogistica Poland, ως ένα Β2Β γεγονός, συγκεντρώνει αποκλειστικά ειδικούς με επιχειρηματικό προσανατολισμό.

Η 5η διοργάνωση της έκθεσης TransPoland Translogistica θα πραγματοποιηθεί στις 8-10 Νοεμβρίου 2017, στο EXPO XXI της Βαρσοβίας, οδός 12/14 Pradzynskiego, Βαρσοβία, Πολωνία. Οι Εταιρείες εκθέτες που συμμετέχουν στη στο TransPoland ειδικεύονται σε: διατροπικές μεταφορές, logistics και αποθήκευση, οδικές, σιδηροδρομικές, αεροπορικές και θαλάσσιες μεταφορές, παραγωγή στόλου οχημάτων, εξαρτήματα και προμήθειες, παραγωγή εξοπλισμού αποθήκης, ITS και Τηλεματικής.

Η έκθεση TransPoland Translogistica είναι μια μοναδική ευκαιρία να μάθετε για τις τελευταίες καινοτομίες στη βιομηχανία, να δημιουργήσετε επαφές με φορείς, εταιρείες logistics και να μιλήσετε με τους κατασκευαστές. Οι διοργανωτές έχουν ετοιμάσει, επίσης, μια ελκυστική προσφορά για ιδιοκτήτες στόλου φορτηγών – μια συνολική αναθεώρηση των καρτών καυσίμων, ανταλλαγές φορτίων, συστήματα ηλεκτρονικών διοδίων και προγράμματα κατάρτισης. Συνιστούν, επίσης, την υπηρεσία δικτύωσης Logistics, η οποία επιτρέπει την προ-οργανωμένες συναντήσεις με επιλεγμένους επιχειρηματίες. Οι συμμετέχοντες της έκθεσης θα έχουν επίσης την ευκαιρία να διευρύνουν τις γνώσεις τους μέσα από τα ειδικά συνέδρια και τα πάνελ συζήτησης με εμπειρογνώμονες.

 

 

Λεπτομερή στοιχεία από προηγούμενες εκθέσεις βρίσκονται στο σύνδεσμο: www.trans-Poland.pl

 Συνεργάτες της έκθεσης και των συνοδευτικών συνεδρίων (από προηγούμενες εκθέσεις):

DB Schenker, Raben Group, DSV, M & M, FIEGE, C.H. Robinson, FM Logistic, PKP Cargo Logistics, Lithuanian Railways, Βαλτικής Rail, Baltic Rail, ERS Railways, Port of Gdansk, Port of Koper, Lot Cargo, Lufthansa Cargo.

8-10 Νοεμβρίου 2017, έκθεση Translogistica TransPoland – οι επιχειρήσεις μεταφορών και Logistics θα συναντηθούν στη Βαρσοβία! Πήγαινε στο www.trans-Poland.pl για να μάθεις πώς να δηλώσεις  συμμετοχή και να συνεισφέρεις.