4 έως 6 Νοεμβρίου ο κλάδος Supply Chain & Logistics σας καλεί στην 6η Διεθνή Έκθεση να γιορτάσετε μαζί του!

Στη διετή διεθνή γιορτή του, με πολυάριθμές εταιρικές παρουσίες, διεθνείς συμμετοχές, την πολιτειακή στήριξη, αλλά και παράλληλα διεθνή συνέδρια υψηλού επιπέδου, ο ελληνικός κλάδος Supply Chain & Logistics, σας προσκαλεί να γιορτάσετε μαζί του στις 4-5-6 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της 6ης Διεθνούς Έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» 2017.

Πάνω από 200 εκθέτες έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους και αρκετές ξένες αποστολές έχουν δηλώσει το ενδιαφέρον τους για επαγγελματικές επαφές. Το ενδιαφέρον εφέτος εστιάζεται στην διεθνοποίηση της Έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», με αρκετά διμερή επιμελητήρια και ξένες αποστολές να εδραιώνουν την παρουσία τους σε αυτή, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουν δεσμούς συνεργειών με την ελληνική αγορά. Το Διεθνές Συνέδριο της Europlatforms, που για πρώτη φορά θα φέρει το know how από την διαχείριση ευρωπαϊκών εμπορευματικών κέντρων στην Ελλάδα, οι ξένοι ομιλητές, αλλά και η συνέργεια μεταξύ της ναυτιλίας και του κλάδου των logistics σε πάνελ και round table που θα συντονιστεί από την ΕΥ, στα φετινά συνέδρια LOGI.C που διεξάγονται στο πλαίσιο της έκθεσης, δίνουν έναν αέρα διεθνούς ανάπτυξης στον κλάδο.

Το ελληνικό εθνικό Hub που… γεννιέται, αποτελεί πόλο έλξης τόσο για μεταφορικές εταιρείες, όσο και 3PL, αλλά και επιχειρήσεις που εξυπηρετούν όλους τους κρίκους της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, ενώ ιδιαίτερη κινητικότητα και συμμετοχή παρουσιάζει και η παράλληλη έκθεση Cargo Truck & Van Expo, που συγκεντρώνει μεγάλα ονόματα της αγοράς επαγγελματικού αυτοκινήτου και υποστηρικτικών υπηρεσιών.

Η διοργανώτρια εταιρεία της έκθεσης o.mind Creatives και το περιοδικό Supply Chain & Logistics magazine, σας καλούν επισήμως να Γιορτάσουμε τα Logistics και τις διεθνείς δυνατότητες που έχει η αγορά μας, στις 4-5-6 Νοεμβρίου στα 10α γενέθλια της μοναδικής στο είδος της έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» 2017 στο Metropolitan Expo.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και συμμετοχές, μείνετε συντονισμένοι στο web site της έκθεσης www.sce.gr.