Βογιατζόγλου Systems: Σύστημα αυτόματης μέτρησης Parcelcube

Η Βογιατζόγλου Systems, κορυφαία εταιρεία στον εξοπλισμό καταστημάτων & αποθηκών, ως  αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Ρουμανία, παρουσιάζει το Parcelcube, το σύστημα αυτόματης μέτρησης διαστάσεων, όγκου και βάρους που δεν πρέπει να λείπει από καμία μονάδα logistics (εισερχόμενης ή εξερχόμενης ροής), εταιρίες courier – ταχυδρομεία, e-shops καθώς και άλλες επιχειρήσεις με μεγάλη ροή αποστολής προϊόντων.

Με μία κίνηση συλλέγετε ID, Διαστάσεις, Όγκο και Βάρος οποιουδήποτε αντικειμένου, ενώ τα βασικά πλεονεκτήματα του είναι η συλλογή και μεταφορά δεδομένων σε μόλις ένα δευτερόλεπτο, η μείωση του κόστους έναντι της χειροκίνητης εισαγωγής δεδομένων, η αύξηση της παραγωγικότητας και η ελαχιστοποίηση του ανθρώπινου λάθους. Το Parcel Cube συνδέεται εύκολα με κάθε WMS / ERP σύστημα και διατίθενται extra barcode reader και φωτογραφική μηχανή.

Η αυτοματοποιημένη μέτρηση διαστάσεων, όγκου και βάρους είναι ιδανική για εταιρείες που θέλουν να αναβαθμίσουν την εισερχόμενη και εξερχόμενη ροή τους, βελτιώνοντας την ταχύτητα, ακρίβεια και αποτελεσματικότητα των μετρήσεών τους.