2η έρευνα O.MIND CREATIVES – OPTILOG ADVISORY SERVICES για τις αναδυόμενες τεχνολογίες – καινοτομίες στην Εφοδιαστική Αλυσίδα. Πάρτε μέρος!

Η νέα τεχνολογία δεν είναι πλέον ένα «εργαλείο» την χρήση του οποίου επιλέγει κάθε βιομηχανία πώς θα αξιοποιήσει. Η νέα εποχή είναι εδώ για να μετασχηματίσει εκ βάθρων τη βιομηχανία, προκαλώντας μια «επανάσταση» που γίνεται γνωστή με τον όρο Industry 4.0. Σύμφωνα με το World Economic Forum, σε μερικά χρόνια από σήμερα -το 2025- ο ψηφιακός μετασχηματισμός της βιομηχανίας που σήμερα ονομάζουμε “logistics”, θα μπορούσε να προσδώσει προστιθέμενη αξία 1,5 τρις. δολαρίων, ενώ με την υιοθέτηση μιας sustainable λογικής βιωσιμότητας των επιχειρήσεων, θα μπορούσε να παραχθεί επιπλέον κέρδος αξίας 2,4 τρις. δολαρίων.

Είναι ωστόσο, η αγορά ήδη ώριμη στην αποδοχή ολιστικών λύσεων και σε ποιο στάδιο μετασχηματισμού βρίσκεται η ελληνική πραγματικότητα; Η εταιρεία O.MIND CREATIVES ενόψει της διοργάνωσης της 8ης έκθεσης “Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics“, συνεργάζεται για ακόμη μια φορά με την καταξιωμένη εταιρεία συμβούλων OPTILOG ADVISORY SERVICES, με σκοπό την όσο λεπτομερέστερη αποτύπωση της παρούσας κατάστασης σε επίπεδο χρήσης νέων τεχνολογιών στον ευρύτερο τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας, αλλά και την επισήμανση των τάσεων που υπάρχουν σε αυτή. Σας καλούμε από κοινού να δαπανήσετε μερικά λεπτά από τον χρόνο σας, απαντώντας το ερωτηματολόγιο που ακολουθεί, ώστε να είστε μέρος των στελεχών / επιχειρήσεων που θα διαμορφώσουν την εικόνα του αύριο για το logistics 4.0″…
Τα αποτελέσματα της δεύτερης λοιπόν αυτής έρευνας, αλλά και τα συγκριτικά στοιχεία που θα προκύψουν σε σχέση με την αντίστοιχη πρώτη που είχε διεξαχθεί το 2019, θα παρουσιαστούν κατ’ αποκλειστικότητα στην 8η Διεθνή Έκθεση Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics, την Κυριακή 3 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo.

Το ερωτηματολόγιο θα είναι προσβάσιμο μέχρι και την Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021.

Πάρτε μέρος ΕΔΩ.