10 αναλυτές μιλούν για τις Ανθεκτικές Εφοδιαστικές Αλυσίδες στη μετά COVID-19 εποχή την Τρίτη 30/6 σε Web Conference του Operations Center

Στις 30 Ιουνίου (14.15 – 16.00), δέκα διακεκριμένοι αναλυτές σε 2 panel discussions (δείτε τους αναλυτές και τη θεματολογία ΕΔΩ) παρουσιάζουν το θέμα της Ανθεκτικότητας των Εφοδιαστικών Αλυσίδων υπό τα νέα δεδομένα που επέφερε η κρίση του κορωνοϊού, της αναθεώρησης της στρατηγικής των προμηθειών και της διαχείρισης των προμηθευτών που ως θέμα έρχεται πολύ έντονα στο προσκήνιο, του χειρισμού των αποθεμάτων καθώς και της εκπόνησης των αναγκαίων πλέον what-if-scenarios και της προβολής των οικονομικών αποτελεσμάτων τους, με τη χρήση του σύγχρονου εργαλείου Integrated Business Planning.

Η παρακολούθηση του web conference που διοργανώνει το Operations Center (www.operationscenter.eu) δεν έχει κόστος και διεξάγεται μέσω της πλατφόρμας Zoom με link που θα αποσταλεί στους συνέδρους.

Events Sponsor 2020: ΠΑΕΓΑΕ

Εμπορικοί Χορηγοί διημέρου Web Conferences: Μέγας Χορηγός: MANTIS. Χρυσοί Χορηγοί: ACCENTURE, STEP ONE. Χορηγός: TOYOTA MATERIAL HANDLING GREECE.

Χορηγοί Επικοινωνίας: SUPPLY CHAIN & LOGISTICS MAGAZINE, www.supply-chain.gr, OPERATIONS NETWORK.