1η Πανελλήνια Έρευνα o.mind Creatives – Optilog Advisory Services για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό του Supply Chain

Η νέα τεχνολογία δεν είναι πλέον ένα «εργαλείο» την χρήση του οποίου επιλέγει κάθε βιομηχανία πώς θα αξιοποιήσει. Η νέα εποχή είναι εδώ για να μετασχηματίσει εκ βάθρων τη βιομηχανία, προκαλώντας μια «επανάσταση» που γίνεται γνωστή με τον όρο Industry 4.0. Η o.mind Creatives και η Optilog Advisory Services, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και “μετρούν” τα βήματα του ψηφιακού μετασχηματισμού σε όλα τα στάδια του Supply Chain, στην πρώτη πανελλήνια έρευνα, που θα παρουσιαστεί αποκλειστικά στα συνέδρια Logi.C 2019, το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της 7ης έκθεσης “Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics 2019”.

Σύμφωνα με το World Economic Forum, σε μόλις 6 χρόνια από σήμερα -το 2025- ο ψηφιακός μετασχηματισμός της βιομηχανίας που σήμερα ονομάζουμε “logistics”, θα μπορούσε να προσδώσει προστιθέμενη αξία 1,5 τρις. δολαρίων, ενώ με την υιοθέτηση μιας sustainable λογικής βιωσιμότητας των επιχειρήσεων, θα μπορούσε να παραχθεί επιπλέον κέρδος αξίας 2,4 τρις. δολαρίων.

Είναι ωστόσο, η αγορά ήδη ώριμη στην αποδοχή ολιστικών λύσεων και σε ποιο στάδιο μετασχηματισμού βρίσκεται η ελληνική πραγματικότητα; Η εταιρεία o.mind Creatives, ενόψει της διοργάνωσης της 7ης έκθεσης “Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics“, συνεργάζεται για ακόμη μια φορά με την καταξιωμένη εταιρεία συμβούλων Optilog Advisory Services, με σκοπό την όσο λεπτομερέστερη αποτύπωση της παρούσας κατάστασης σε επίπεδο χρήσης νέων τεχνολογιών στον ευρύτερο τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας, αλλά και την επισήμανση των τάσεων που υπάρχουν σε αυτή.

Η έρευνα θα είναι web-based, και θα διαρκέσει έως 30 Ιουνίου, με σκοπό να καταγράψει την υπάρχουσα κατάσταση, αλλά και τις μελλοντικές τάσεις του Logistics 4.0.

H έρευνα είναι στον “αέρα” από τις 15/5/2019!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ