Όλα έτοιμα για το 17ο Συνέδριο & Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics

Επιστρέφει με τον νέο θεσμό IN Business Supply Chain & Logistics Awards

Με πλούσια θεματολογία και την έναρξη ενός νέου θεσμού πραγματοποιείται σε δύο μέρες το 17ο Συνέδριο & Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics. Σκοπός της διοργάνωσης είναι και φέτος να παρουσιάσει τις προοπτικές και τις προκλήσεις που δημιουργούνται στην εφοδιαστική αλυσίδα, με κορυφαίες την ανάγκη για καλύτερη διαχείριση του στόλου οχημάτων την ηλεκτροκίνηση αυτοκινήτων διανομής, τα κίνητρα για περαιτέρω ανάπτυξη, και τις ελλείψεις στη διεθνή αλυσίδα.

Μια θεματολογία που περιλαμβάνει μεγάλες τάσεις και ζητήματα που επηρεάζουν την εφοδιαστική αλυσίδα σε παγκόσμιο επίπεδο. Καταξιωμένα ονόματα του χώρου θα προσεγγίσουν επίσης, τη διαχείριση στόλου οχημάτων, θέματα αποθήκευσης και φύλαξης προϊόντων και στα κέντρα διανομής.

Παρουσία στο Συνέδριο θα έχει και ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης, ο οποίος από τη σκηνή της διοργάνωσης, θα επεξηγήσει την πολιτική αλλά και τους στόχους της κυβέρνησης στον τομέα των Μεταφορών καθώς και το πώς επιλύεται το συγκοινωνιακό πρόβλημα που παρατηρείται στην χώρα μας.

Το πώς εφαρμόζονται οι “έξυπνες” και καλές πρακτικές αποθήκευσης και με ποιο τρόπο αξιοποιείται σοφά κυκλική οικονομία, πράσινη ενέργεια και μηδενικές εκπομπές για μεγαλύτερη ανάπτυξη, είναι επίσης από τα κύρια θέματα που θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου. Τεχνολογία, καινοτομία και ψηφιακή αναβάθμιση στον τομέα των Logistics, είναι εξάλλου, βασικό μέρος της σημερινής εργασίας στον τομέα, κάτι που θα αναλύσουν διεξοδικά οι ομιλητές.

IN Business Supply Chain & Logistics Awards

Με ένα νέον θεσμό υποδέχεται η IMH και το IN Business τη νέα χρονιά. Το 17ο Συνέδριο & Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics σηματοδοτεί και την έναρξη ενός νέου θεσμού, αυτού του IN Business Supply Chain & Logistics Awards.

Στόχος των βραβείων είναι η ανάδειξη επιχειρήσεων και ηγετικών προσωπικοτήτων οι οποίες έχουν επενδύσει και έχουν πρωτοστατήσει με καινοτόμες πρακτικές και προσεγγίσεις στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας, αποθήκευσης και logistics, με συγκεκριμένα έργα και πρωτοβουλίες στον κλάδο.

Οι βραβευθέντες έχουν επιλεγεί από τη συντακτική ομάδα του περιοδικού IN Business, βάσει της συνεισφοράς τους, καθώς και της προσπάθειας τους για ένταξη καινοτόμων πρακτικών στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας, αποθήκευσης και logistics των Οργανισμών που εκπροσωπούν.

Ως η ναυαρχίδα των media brands της ΙΜΗ, το περιοδικό IN Business είναι ο διοργανωτής του θεσμού. Η εγκυρότητα και η αντικειμενικότητα του περιοδικού, η εγκυρότητα της άποψης και της συλλογικής εμπειρίας και γνώσης των μελών της επιτροπής, καθώς και οι ξεκάθαρες διαδικασίες,  διασφαλίζουν το κύρος του θεσμού.

Προκλήσεις και ευκαιρίες στο πλαίσιο του Συνεδρίου

Το Συνέδριο και η Έκθεση θα διεξαχθούν στις 24 Ιανουαρίου στο Pavilion Hall στη Λευκωσία και απευθύνονται σε Επιχειρηματίες, Διευθυντικά Στελέχη, Στελέχη Εφοδιαστικής Αλυσίδας, Logistics, Αποθήκευσης και Διανομής, Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων, HR και Operations από επιχειρήσεις εμπορίου και λιανεμπορίου, όπως:

  • Υπεραγορές
  • Παραγωγούς, Εισαγωγείς, Προμηθευτές, Διανομείς Προϊόντων Ευρείας Κατανάλωσης
  • Εταιρείες Γενικού Εμπορίου – Χονδρέμποροι
  • Εταιρείες 3PL και Merchandising
  • Άλλες κατηγορίες λιανικού εμπορίου
  • Καταστήματα Ένδυσης και Υπόδησης
  • Πολυκαταστήματα
  • Αλυσίδες Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Ειδών
  • Εταιρείες Εστίασης και ξενοδοχείων
  • Σύμβουλοι Logistics και Εφοδιαστικής Αλυσίδας
  • Εταιρείες πάροχοι λύσεων Τεχνολογίας για την Εφοδιαστική Αλυσίδα

Πληροφορίες

Η συμμετοχή στο συνέδριο θα είναι δωρεάν. Για εγγραφή κάντε κλικ εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.

Χορηγοί και Εκθέτες: ASBIS, Christoudias Logistics, Datatech, Demetriades Handling, E Soft, Frotcom, G.A.P Vassilopoulos Group, Hellenic Bank, Phil. Andreou Public Limited, SmartNav, Γ. Σκεμπετζής & Υιοί Λτδ

Με την στήριξη: ECR Cyprus, Παγκύπριος Σύνδεσμος Λιανικού Εμπορίου, Παγκύπριος Σύνδεσμος Υπεραγορών

Οργανωτής: ΙΜΗ

Χορηγοί Επικοινωνίας: CBN News, O. MIND CREATIVES, περιοδικό ΙΝ Βusiness, πόρταλ REPORTER, Super Fm