Ψηφιακή Δι-Ημερίδα για το Κρέας και την Γαλακτοκομία/Τυροκομία στις 9-10 Δεκεμβρίου από την O.MIND CREATIVES

Με την Αιγίδα του υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και την ενεργή συμμετοχή της καθ’ ύλην αρμόδιας υφυπουργού Φωτ. Αραμπατζή, αλλά και με την συμμετοχή πλήθους εκπροσώπων Θεσμικών Φορέων και εκπροσώπων εταιρειών από τον χώρο του κρέατος και της γαλακτοκομίας/τυροκομίας, διοργανώνεται από την εταιρεία O.MIND CREATIVES και τα περιοδικά της Meat Place και Dairy News, το διήμερο ψηφιακό συνέδριο Meat & Dairy Day στις 9 και 10 Δεκεμβρίου.

Υπό τον συντονισμό των αρχισυντακτών των δύο αναγνωρισμένων στην αγοράς τους περιοδικών, και ήδη 800 εγγεγραμμένους για να παρακολουθήσουν Online το ψηφιακό διήμερο, το ενδιαφέρον του κλάδου εστιάζεται στις συζητήσεις, τα πάνελ και τα στρογγυλά τραπέζια των δύο ημερών, με εξαιρετικές συμμετοχές και ανακοινώσεις από πλευράς Πολιτείας.

Μεταξύ άλλων συμμετέχουν υψηλόβαθμα στελέχη από Οργανισμούς, όπως ο ΟΚΑΑ, ΕΛΓΟ-Δήμητρα, ΕΔΟΚ, ΣΕΒΕΚ ΠΕΝΕΚΖΩ, ΕΛΙΝΥΕ, καθηγητές Πανεπιστημίου, ενώ παρεμβάσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου θα έχουν και οι χορηγοί του Συνεδρίου. Εκτός των ζητημάτων της διαχείρισης της κρίσης του Covid-19 στην πρωτογενή παραγωγή, θα τεθούν και θέματα που αφορούν τη μεταποίηση, συντήρηση, μεταφορά και αποθήκευση τροφίμων

Κάντε εγκαίρως την εγγραφή σας εδώ

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το πρόγραμμα του ΜΕΑΤ DAY

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το πρόγραμμα του DAIRY DAY