Υπηρεσίες logistics θα παρέχει στην Coca-Cola Τρία Έψιλον η SARMED στο νέο της hub στον Βόλο

Η SARMED ανακοίνωσε τη δυναμική επέκταση της συνεργασίας της με την Coca-Cola Τρία Έψιλον για την παροχή υπηρεσιών logistics, στο νέο της hub στην βιομηχανική περιοχή του Βόλου.

Εστιασμένη στην ανάπτυξη, η Coca-Cola Τρία Έψιλον είναι μια εταιρεία καταναλωτικών αγαθών, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC και στρατηγικός συνεργάτης της The Coca-Cola Company. Mε 53 χρόνια παρουσίας στην αγορά και εγκαταστάσεις παραγωγής στο Σχηματάρι, το Ηράκλειο Κρήτης, το Αίγιο και την Αταλάντη παράγει και διανέμει ένα από τα πιο ισχυρά και ευέλικτα χαρτοφυλάκια του κλάδου με ποιοτικά προϊόντα που ικανοποιούν τις επιθυμίες των καταναλωτών κάθε στιγμή της ημέρας σε οποιαδήποτε περίσταση.

Η επέκταση της συνεργασίας της SARMED με την Coca-Cola Τρία Έψιλον αποδεικνύει ότι η SARMED διαθέτει την κατάλληλη υποδομή, ώστε να μπορεί να υποστηρίξει με αμεσότητα, ευελιξία και συνέπεια τις ανάγκες των πελατών της. Το έργο παρουσιάζει ιδιαίτερες προκλήσεις, όπως ο μεγάλος όγκος παραγγελιών, η έντονη εποχικότητα και διακύμανση των ροών και απαιτεί επιχειρησιακή ετοιμότητα, ευελιξία και συνέπεια.

Η εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν σημαντικές εταιρείες στις υπηρεσίες της SARMED αποτελεί ιδιαίτερη τιμή γι’ αυτήν και την κατατάσσει στην κορυφή των εταιρειών στον κλάδο της.