Τρεις ηγέτιδες εταιρείες επιβεβαιώνουν την υπεροχή της SARMED στην παροχή υπηρεσιών 3PL

Νέα υψηλής αξίας συνεργασία ξεκινά η SARMED με την Miele Hellas για τη διαχείριση του συνόλου των προϊόντων της σε επίπεδο αποθήκευσης, διαλογής και διανομής των παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα για τα φυσικά καταστήματα, τις B2B καθώς και B2C συνεργασίες (home deliveries), αλλά και την υποστήριξη των e-shop αναγκών που είναι προτεραιότητα για την Miele Hellas.

Η Miele με πίστη στην ιδέα της αέναης βελτίωσης μέσω του μότο «Immer besser», «Πάντα Καλύτερα» συνεχίζει να προσφέρει προϊόντα ανώτερης ποιότητας στους πελάτης της, τα οποία θέτουν τις προδιαγραφές διάρκειας ζωής, απόδοσης, ευκολίας χρήσης, ενεργειακής κλάσης, σχεδιασμού και υπηρεσιών. Για περισσότερα από 120 χρόνια τα τέλεια αποτελέσματα έχουν γίνει επιτακτική ανάγκη για την Miele.

 

Νέα συνεργασία με την Miele Hellas

 

Και η Miele επέλεξε τη SARMED ως την πιο αξιόπιστη λύση στις υπηρεσίες μεταφοράς και αποθήκευσης του πιο διακεκριμένου και επιθυμητού premium brand οικιακών συσκευών. Κύριος στόχος των υπηρεσιών αυτών είναι τα προϊόντα να καταλήξουν στους τελικούς πελάτες στον μικρότερο δυνατό χρόνο, προσφέροντας εξαιρετικής ποιότητας εξυπηρέτηση και απόλυτη εξειδίκευση αντίστοιχα με τις προδιαγραφές των προϊόντων της Miele.

 

Ανανέωση συνεργασιών

 

Παράλληλα, η SARMED, επιβεβαιώνοντας την υψηλή εξειδίκευσή της στη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας τροφίμων, προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας της με:

  • Την Barilla Hellas, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τροφίμων στην Ελλάδα και ηγέτιδα διεθνώς στην κατηγορία ζυμαρικών και σαλτσών, για το μεταφορικό της έργο από τις εγκαταστάσεις της στη Θήβα προς το δίκτυο πωλήσεών της ανά την Ελλάδα
  • Την FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ για μέρος του μεταφορικού της έργου για την εξυπηρέτηση του πελατολογίου της σε περιοχές της Δυτικής, Κεντρικής και Νότιας Ελλάδας. Η παγκόσμια ηγέτιδα FrieslandCampina διαθέτει στην ελληνική αγορά την πιο ολοκληρωμένη προϊοντική γκάμα γαλακτοκομικών, μεταξύ των οποίων και τα προϊόντα MILNER, FINA, ΜΙΚΡΗ ΟΛΛΑΝΔΕΖΑ, κ.λπ.