Το πανευρωπαϊκό δίκτυο PANECO συναντήθηκε στην Γερμανία

Η πρώτη δια ζώσης συνάντηση των 40 μελών του PANECO pan-european Cooperation Group έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες στο Knullwald της Γερμανίας, όπου οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία για περισσότερο networking, ενώ ανέλυσαν τους στόχους του πανευρωπαϊκού γκρουπ που συμμετέχουν για τη βέλτιστη διακίνηση προϊόντων σε όλους τους προορισμούς που εκτείνεται το δίκτυο της PANECO.

Η BE ACCURATE LTD συμμετείχε στο συνέδριο με την παρουσία και την τοποθέτηση του κ. Νίκου Σίμου, ενημερώνοντας τους συνεργάτες του δικτύου για τη θέση της ελληνικής αγοράς στο πανευρωπαϊκό δίκτυο.

 

 

Η Paneco είναι το πρώτο δίκτυο εταιρειών μεταφορών και logistics στην Ευρώπη, καθώς μέχρι την ίδρυσή της, υπήρχαν καταγεγραμμένες πολλές διεθνείς εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην αγορά, χωρίς ωστόσο, να υπάρχει σύστημα που να συνδέει τις μεμονωμένες εταιρείες που εργάζονται σε μια συγκεκριμένη περιοχή σε ένα δίκτυο που εκτείνεται σε όλη την ήπειρό μας.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα της Paneco είναι ότι μεγάλες εταιρείες συμμετέχουν στο network, αντιπροσωπεύοντας και τα αντίστοιχα εθνικά δίκτυα, όπως της Γερμανίας, Μεγάλης Βρετανίας, Γαλλίας και Ιταλίας. Η πολυετής εμπειρία από τα εθνικά δίκτυα ενσωματώνεται τώρα στο νέο ευρωπαϊκό σύστημα. Από ελληνικής πλευράς, συμμέτοχος στο πανευρωπαϊκό δίκτυο της PANECO είναι η εταιρεία BE ACCURATE LTD.