Τιμητικό Βραβείο για την OMIND CREATIVES

Στο πλαίσιο των Food Innovation Awards 2023

Η εκδοτική και εκθεσιακή εταιρεία OMIND CREATIVES τιμήθηκε με ειδικό Τιμητικό Βραβείο για τη συνολική πορεία και δραστηριότητά της στο πλαίσιο των Food Innovation Awards 2023 που διοργανώθηκαν από την Boussias Events. Η απονομή πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο ξενοδοχείο Radisson Blu, στην Αθήνα.

Εκ μέρους της OMIND CREATIVES το βραβείο παρέλαβε ο διευθύνων σύμβουλος Θεόδωρος Δημητριάδης ο οποίος μαζί με τον Αντώνη Μοσχονίδη είναι οι δύο δημιουργοί της και δουλεύουν μαζί εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες.

Παραλαμβάνοντας το Τιμητικό Βραβείο ο Θεόδωρος Δημητριάδης δήλωσε: «Όταν ξεκινήσαμε την έκδοση επαγγελματικών περιοδικών για διάφορους κλάδους των τροφίμων αλλά και για την αγορά της εστίασης, δεν φανταζόμασταν ότι μετά από μια δεκαετία, τα περιοδικά Meat Place, Grill Μagazine και Dairy News και η τριπλή έκθεση ‘Meat Dairy Frozen Expo’ θα αποτελούσαν κόμβους πληροφόρησης κι διαύλους επικοινωνίας ειδικά για την κτηνοτροφία, τη γαλακτοκομία- τυροκομία, το κρεοπωλείο και τη μαζική εστίαση».

O διευθύνων σύμβουλος της OMIND CREATIVES Θεόδωρος Δημητριάδης στα  Food Innovation Awards 2023

 

H OMIND CREATIVES

Ο Θεόδωρος Δημητριάδης και ο  Αντώνης Μοσχονίδης ξεκίνησαν την OMIND CREATIVES το 2005 κι έκτοτε δραστηριοποιούνται με επιτυχία στον κλάδο των εμπορικών εκθέσεων, των επαγγελματικών εκδόσεων και της διαφήμισης. Εκδίδουν τα περιοδικά Supply Chain & Logistics, Meat Place, Grill Μagazine και Dairy News,  επαγγελματικά περιοδικά για τα logistics, τη βιομηχανία τροφίμων και τη μαζική εστίαση αντίστοιχα. Επιπλέον, κατά διαστήματα εκδίδουν ειδικές ελληνικές ή διεθνείς εκδόσεις για συγκεκριμένους σκοπούς και αγορές.

Διοργανώνουν κάθε δύο χρόνια την «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo» και την τριπλή έκθεση «Meat Dairy Frozen Expo» για τους κλάδους των  logistics, τη βιομηχανία τροφίμων και τη μαζική εστίαση αντίστοιχα.

H OMIND CREATIVES διαθέτει επίσης τέσσερα ενημερωτικά sites, ένα για κάθε περιοδικό της, σχεδιάζει έντυπα, διαφημίσεις και λογότυπα, καθώς επίσης αναπτύσσει ιστοσελίδες και διαχειρίζεται τα social media τρίτων εταιρειών.

Κλείνοντας τον σύντομο χαιρετισμό του κατά την απονομή του Τιμητικού Βραβείου ο Θεόδωρος Δημητριάδης τόνισε: « Εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες τρέχουμε τα κλαδικά και  επιχειρηματικά media και τα events που διοργανώνουμε με γνώμονα πάντα την έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση. Το ότι έχουμε επιτύχει το έχουμε κάνει με την πολύτιμη στήριξη των πολύ αξιόλογων στελεχών που απαρτίζουν την OMIND CREATIVES. Η αφοσίωσή τους και επιμονή τους είναι η κινητήριος δύναμη για την αναπτυξιακή και επιτυχή πορεία μας. Αυτό το βραβείο είναι δικό τους, ανήκει σ’ αυτούς

 

Η ομάδα της OMIND CREATIVES στην τελετή των Food Innovasion Awards 2023