Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη η ημερίδα ΟΦΑΕ-ΠΕΕΔ για την Β. Ελλάδα

Η Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδας (ΟΦΑΕ) με την συνεργασία της Πανελλήνιας Ένωσης Επιχειρήσεων Διαμεταφοράς (ΠΕΕΔ), συνδιοργανώνουν την ημερίδα «Βόρεια Ελλάδα – “Γέφυρα” μεταφορών Ανατολής – Δύσης», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace στην Θεσσαλονίκη. Μεταξύ των Χορηγών Επικοινωνίας είναι το περιοδικό Supply Chain & Logistics και η ιστοσελίδα www.supply-chain.gr.

Η ημερίδα διεξάγεται με την ευκαιρία της φιλοξενίας της 40ης Γενικής Συνέλευσης BSEC-URTA στην Θεσσαλονίκη, η οποία αποκτά ξεχωριστή σημασία για την ενίσχυση της συνεργατικότητας και την ανάπτυξη διεθνών δικτύων μεταφορών στις περιοχές της Κεντρικής Ευρώπης, των Βαλκανίων και της Μαύρης Θάλασσας, με επίκεντρο τη Βόρεια Ελλάδα.

Με βασικό πλεονέκτημα τη γεωγραφική της θέση, σε συνδυασμό με τη συγκέντρωση της αγροτικής δραστηριότητας της χώρας στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας και την ανάπτυξη του ΟΛΘ, η Θεσσαλονίκη δύναται να αποτελέσει έναν από τους πιο ανταγωνιστικούς διεθνείς διαμετακομιστικούς κόμβους στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης.

Στις 7 Οκτωβρίου, εκπρόσωποι των φορέων των οδικών μεταφορών απ’ όλες τις χώρες της Μαύρης Θάλασσας και των Βαλκανίων θα συναντηθούν στο «σταυροδρόμι» της ευρύτερης περιοχής, την Θεσσαλονίκη. Στόχος του συνεδρίου αποτελεί η ενίσχυση του διαλόγου, της συνεργασίας και της ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των φορέων του δημοσίου και της αγοράς, έτσι ώστε να είναι σαφείς οι προτεραιότητες και οι ενέργειες για την υλοποίηση αυτού του οράματος.

Έχοντας την αμέριστη υποστήριξη και τη συνεργασία του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδας (ΣΕΒΕ), καθώς, επίσης, και πολλών άλλων τοπικών, αλλά και πανελληνίων κλαδικών φορέων, της ακαδημαϊκής και ερευνητικής κοινότητας, της Πολιτείας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η βαλκανική αγορά των μεταφορών και των logistics θα συναντηθεί την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace στην Θεσσαλονίκη.

Το οριστικό πρόγραμμα, μπορείτε να το δείτε εδώ.

Δείτε εδώ τους ομιλητές του συνεδρίου.

Για δωρεάν εγγραφή συμμετοχής στο συνέδριο, πατήστε εδώ.