Τα Masterclass Workshops του Supply Chain Institute στην Θεσσαλονίκη στις 20 & 21 Φεβρουαρίου

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το νέο format των συναντήσεων ανταλλαγής απόψεων, που διοργανώθηκαν στην Αθήνα το 4ο τρίμηνο του 2023, τα masterclass workshops διοργανώνονται και στην Θεσσαλονίκη. Κορυφαίοι facilitators κι έμπειρα στελέχη για πρώτη φορά στο ίδιο τραπέζι, ανταλλάσσουν απόψεις και μεταφέρουν εμπειρίες.

Η ιδέα των Masterclasses ξεκίνησε από την ανάγκη της αγοράς να μάθει σε βάθος πως δουλεύουν σήμερα οι επιτυχημένες επιχειρήσεις και στη συνέχεια να καταλήξουν στον τρόπο που ταιριάζει καλύτερα στη δική τους επιχείρηση. Για τα 2 επόμενα workshops που θα πραγματοποιηθούν στην Θεσσαλονίκη επιλέχθηκαν οι 2 πιο καίριοι πυλώνες της εφοδιαστικής αλυσίδας:

  • 1ο workshop Warehousing: Performance measurement & Κοστολόγηση λειτουργιών στις 20/2
  • 2ο workshop Transportation: Κόστος & Ασφάλεια Μεταφορικού Έργου στις 21/2

 

 

Tα workshops θα πραγματοποιηθούν και τις δύο ημέρες στο Grand Hotel Palace Θεσσαλονίκης (Μοναστηρίου 305).

Τα διαδραστικά workshops δεν είναι εκπαιδευτικά σεμινάρια! Είναι συναντήσεις στις οποίες οι συμμετέχοντες, θα ακούσουν σύγχρονες μεθόδους που έχουν εφαρμοστεί σε επιτυχημένα παραδείγματα, θα λάβουν tips και σημεία προσοχής, θα δουν case studies, θα κάτσουν σε μικρές ομάδες  σε στρογγυλά τραπέζια, όπου με την βοήθεια ενός facilitator θα εργαστούν σε ομάδες, θα αναπτύξουν τη σκέψη τους και κάθε ομάδα θα παρουσιάσει το δικό της outcome. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημερίδας με τη βοήθεια του televoting θα σφυγμομετρείται η αγορά, θα βγαίνουν benchmarks και θα εξελίσσεται η σκέψη των στελεχών. Οι θέσεις είναι περιορισμένες για να επιτευχθεί η διάδραση, ο ανοιχτός διάλογος με τους συμμετέχοντες και η άμεση απάντηση σε ερωτήματα. Στο τέλος κάθε ενότητας θα βγουν συμπεράσματα.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλα τα στελέχη που εργάζονται σε αποθήκες και κέντρα διανομής, βιομηχανικών, παραγωγικών, εμπορικών και 3PL εταιριών και είναι υπεύθυνα για την καθημερινή λειτουργία και απόδοση των τμημάτων τους.

 

 

Ακούμε, Μιλάμε, Ψηφίζουμε, Δουλεύουμε στο workshop, Μαθαίνουμε… Γινόμαστε Καλύτεροι!

Tα workshops υποστηρίζει με την τεχνογνωσία της η PLANNING.

Χρυσοί Χορηγοί: LOGISTIC_i & DISCO. Χορηγός: TRUCK AND CARGO INSURANCE.

Μεταξύ των Χορηγών Επικοινωνίας είναι το Supply Chain & Logistics magazine και η ιστοσελίδα  www.supply-chain.gr.

Αναλυτικές πληροφορίες για τη θεματολογία, το πρόγραμμα και τη δήλωση συμμετοχής, μπορείτε να βρείτε στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας: www.scisce.eu ,Τηλ.: 210 61 80 104, info@scisce.eu.