Τα 40 χρόνια από την ίδρυσή της γιόρτασε η ΕΛΤΡΑΚ 

Το 2022 αποτελεί μια χρονιά ορόσημο για την ΕΛΤΡΑΚ, καθώς συμπληρώνει 40 χρόνια πορείας. Με το σύνθημα «40 χρόνια, 40 λόγοι για να το γιορτάζουμε!», σύσσωμο το ανθρώπινο δυναμικό της ΕΛΤΡΑΚ υποδέχθηκε φίλους και συνεργάτες σε μια μεγάλη γιορτή, η οποία άφησε εποχή, προσθέτοντας ένα ακόμα σημαντικό ορόσημο στην ιστορία της.

Περισσότερα από 600 άτομα, που συγκεντρώθηκαν σε γνωστό παραθαλάσσιο χώρο στα νότια προάστια της Αθήνας, αντάλλαξαν ευχές και μοιράστηκαν όμορφες στιγμές. Αναμνήσεις από το κοινό παρελθόν αλλά και σχέδια για το άμεσο μέλλον αναμείχθηκαν με έντονες στιγμές συγκίνησης και πολλά χαμόγελα, αφού όλοι είχαν μια θαυμάσια ευκαιρία να βρεθούν μαζί για να διασκεδάσουν, ειδικά μετά από τόσο καιρό απαγορεύσεων λόγω της πανδημίας.

 

 

Μοναδικές μελωδικές φωνές, stand-up comedy, happenings, χορός, εκλεπτυσμένες γεύσεις ήταν μόνο μερικά από όσα απόλαυσαν οι καλεσμένοι σε αυτήν τη μαγική γιορτή.

Η κα Νατάσα Κόβα – Kneiss, CEO Eltrak Group, η οποία, έχοντας αναλάβει πρόσφατα τα ηνία του Ομίλου, ευχαρίστησε προσωπικό και συνεργάτες για τη μακρόχρονη αφοσίωση και εμπιστοσύνη τους προς την εταιρεία και ανανέωσε τη δέσμευσή της τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο Ομίλου, για συνεχή πρόοδο με γνώμονα την ανάπτυξη και ευημερία, κατακτώντας νέες, ακόμα υψηλότερες κορυφές.

Στην συνέχεια, τον λόγο έλαβε ο κ. Andrew Sheridan, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΤΡΑΚ και επικεφαλής του Τομέα Μηχανημάτων στην CP Holdings, ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του για τη συνέχεια της ανοδικής πορείας του Ομίλου ΕΛΤΡΑΚ στην νέα, επί CP Holdings, εποχή.

 

 

«Η έως τώρα πορεία, παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίσαμε, μας έχει οδηγήσει σε ηγετικές θέσεις σε Ελλάδα και Βουλγαρία, εκπροσωπώντας μερικές από τις πλέον κορυφαίες μάρκες παγκοσμίως, μεταξύ των οποίων, οι Caterpillar & Bridgestone.  Εξακολουθούμε, με έμπνευση από το αρχικό, πίσω στο 1982, όραμα των ιδρυτών της εταιρείας: “Second to none” να εργαζόμαστε με πάθος και ομαδικότητα. Με στρατηγική, και ακεραιότητα, δημιουργούμε εκ νέου ιστορία. Ευχαριστούμε όλους, όσοι αποτελείτε μέρος αυτής» αναφέρει σε Δελτίο Τύπου η ΕΛΤΡΑΚ.

Η ΕΛΤΡΑΚ, μέρος του ευρύτερου ομίλου CP Holdings, είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος του κορυφαίου οίκου Caterpillar στην Ελλάδα και την Βουλγαρία. Ο όμιλος ΕΛΤΡΑΚ έχει υπάρξει συνώνυμος της επιτυχίας και της σταθερής εξέλιξης. Από την ίδρυσή του ακόμα το 1982, έχει δημιουργήσει ένα κορυφαίο όνομα, εκπροσωπώντας δύο από τις πλέον ηγετικές μάρκες, όπως η Caterpillar και η Bridgestone, με συνέπεια και επαγγελματισμό. Στην συνέχεια, πρόσθεσε και άλλες σημαντικές εταιρείες, όπως η JLG με τις πλατφόρμες εναέριας εργασίας, η MaK με τους ναυτικούς κινητήρες, η Palfinger με τα συστήματα ανύψωσης, φόρτωσης και διαχείρισης φορτίων, η PowerScreen και η MB με κορυφαίο εξοπλισμό θραύσης, διαλογής και ανακύκλωσης.