Σύσκεψη με επίκεντρο το αίτημα επιχειρήσεων logistics για εκσυγχρονισμό δημόσιων υποδομών & λήψη μέτρων ασφάλειας στην περιοχή του Θριασίου Πεδίου

Μια ιδιαίτερα σημαντική σύσκεψη διοργανώθηκε στις 22 Μαρτίου, στο πλαίσιο της δράσης που εκπονεί η EEL, το τελευταίο εξάμηνο, σχετικά με την άμεση λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της έλλειψης βασικών υποδομών και την αποκατάσταση της ασφάλειας στην λειτουργία των επιχειρήσεων και εργαζόμενων στην ευρύτερη περιοχή του Θριασίου Πεδίου.

Ειδικότερα, η εν λόγω συνάντηση έλαβε χώρα στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής, με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, κ. Κλεάνθη Βαρελά, του Προέδρου της EEL, Δρ. Β. Ζεϊμπέκη, του Αντιπροέδρου Λειτουργιών, κ. Κωνσταντίνου Παπαγεωργίου, του Μέλους ΔΣ, κ. Χρήστου Κάκκαβα, του Στρατηγού ε.α., κ. Γεωργίου Γαλιάτσου, εκ μέρους του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, των Δημάρχων & Αντιδημάρχων Ελευσίνας, Ασπροπύργου, Μάνδρας/Ειδυλλίας και Φυλής καθώς, επίσης, και υψηλόβαθμων διευθυντικών στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια πολλαπλών συναντήσεων των μελών ΔΣ της EEL με εμπλεκόμενους πολιτειακούς φορείς, σχετικά με το αίτημα των επιχειρήσεων logistics που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Θριασίου Πεδίου για εντατικοποίηση των μέτρων ασφάλειας στην περιοχή καθώς και τον εκσυγχρονισμό των δημοσίων υποδομών που την εξυπηρετούν.

Η άμεση ανταπόκριση τόσο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, όσο και της Περιφέρειας, αλλά και η παράθεση σημαντικών στοιχείων από όλους τους συμμετέχοντες στο πλαίσιο της συζήτησης, καταδεικνύουν την πρόθεση έμπρακτης υποστήριξης στην εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεων της εφοδιαστικής καθώς και την ασφάλεια των εργαζόμενων σε αυτές.

Σύντομα, θα ακολουθήσουν και άλλες σημαντικές εξελίξεις, με στόχο την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν την ευρύτερη περιοχή του Θριασίου Πεδίου.