Συνεργασία του IPMA Greece με το SBC GREECE

Το Ελληνικό Δίκτυο Διαχειριστών Έργων (IPMA Greece) ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με το Συμβούλιο Αειφόρων Κτηρίων Ελλάδας (SBC GREECE).

Το Ελληνικό Δίκτυο Διαχειριστών Έργων (IPMA Greece) είναι ένα αναγνωρισμένο επιστημονικό Σωματείο που έχει ως σκοπό την προαγωγή της Διοίκησης και Διαχείρισης έργων. Από το 2006 το IPMA Greece είναι πλήρες μέλος της οικογένειας του IPMA (International Project Management Association), του παλαιότερου οργανισμού Διοίκησης και Διαχείρισης έργων στον κόσμο (ιδρύθηκε το 1965) με μέλη από έξι ηπείρους. Το IPMA Greece από το 2008 προσφέρει αποκλειστικά στην Ελλάδα τη διεθνή πιστοποίηση IPMA 4 επιπέδων.

Το Συμβούλιο Αειφόρων Κτιρίων Ελλάδας (SBC GREECE) είναι ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός φορέας, μοναδικό και επίσημο μέλος του World Green Building Council στην Ελλάδα, του μεγαλύτερου φορέα Βιωσιμότητας στο δομημένο περιβάλλον, με πάνω από 70 εθνικούς φορείς και 40.000 μέλη. Είναι ένας εξειδικευμένος φορέας για την αειφορία με κύρος, αξιοπιστία και διαφάνεια σε διεθνές και εθνικό επίπεδο.

Οι δύο φορείς προχώρησαν σε συνεργασία με στόχο την ανταλλαγή πληροφοριών, τεχνογνωσίας και τη συνεργασία σε θέματα επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, αλλά και σε άλλους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος.