Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Logistics

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν η τακτική Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνική Εταιρείας Logistics, τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023.

Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο Athens Marriott, όπου παρευρέθηκαν παλιά και νέα μέλη, καταξιωμένοι επαγγελματίες του κλάδου των logistics. H κατάμεστη αίθουσα ανέδειξε τη δυναμικότητα και το κύρος που έχει η EEL, ως ένας συλλογικός οργανισμός που λειτουργεί ενεργά στον κλάδο και βοηθά στην εξέλιξή του.

Η εκλογική διαδικασία ανέδειξε ως μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, εννέα τακτικά και δύο αναπληρωματικά στελέχη που προέρχονται από διάφορους τομείς της εφοδιαστικής αλυσίδας. Κύριος στόχος του πλήρως ανανεωμένου Διοικητικού Συμβουλίου που εξελέγη, είναι ο εμπλουτισμός των δράσεων για τη διετία 2023-2024, αλλά και η διεύρυνση της βάσης των μελών της EEL.

 Τα μέλη που εξελέγησαν είναι:

  • Πρόεδρος ΔΣ: Βασίλης Ζεϊμπέκης
  • Αντιπρόεδρος Διοικητικού: Ελένη Μπίτσιου
  • Αντιπρόεδρος Οικονομικών: Ιωάννης Αλούπης
  • Αντιπρόεδρος Λειτουργιών: Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου

Ως Τακτικά Μέλη ορίστηκαν:

  • Χρήστος Κάκκαβας
  • Σταύρος Κυριακούλιας
  • Γιώργος Μαρωνίδης
  • Μάριος Μπουγιούκας
  • Άγγελος Τσερέκλας-Ζαφειράκης

Αναπληρωματικά Μέλη:

  • Άρτεμις Ζαφειροπούλου
  • Ιωάννης Μανώλας

Μετά τη συγκρότηση του ΔΣ σε σώμα, ο Πρόεδρος Βασίλης Ζεϊμπέκης τόνισε με ιδιαίτερη ικανοποίηση την μεγάλη συμμετοχή μελών στην Γενική Συνέλευση, ενώ επίσης υπογράμμισε ότι η ΕΕL θα εργαστεί την προσεχή διετία με έμφαση στην αντιμετώπιση όλων των θεμάτων που αφορούν στον κλάδο των logistics καθώς και στην διαμόρφωση δράσεων προστιθέμενης αξίας για τα μέλη του οργανισμού.

Η EEL που ιδρύθηκε το 1994, ως ο πρώτος σύνδεσμος για την επιστήμη και την πρακτική των Logistics στη χώρα μας, θα συνεχίσει το σημαντικό έργο της προσβλέποντας στην αρωγή των πολυάριθμων μελών της, που είναι καταξιωμένα στελέχη της αγοράς και κυρίως των νέων logisticians οι οποίοι διασφαλίζουν το μέλλον των logistics.

Όσον αφορά τους τομείς της δραστηριοποίησης της EEL, στόχος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι να επεκταθεί περαιτέρω σε δράσεις ενημέρωσης, δικτύωσης αλλά και συνεργιών με άλλους φορείς που σχετίζονται με την εφοδιαστική αλυσίδα, όπως έχει ήδη αρχίσει να συμβαίνει με το σαφές άνοιγμα που έχει πραγματοποιήσει στην ναυτιλία.

Η άμεση εμπλοκή της ΕΕL στις αποφάσεις που λαμβάνονται και επηρεάζουν τον κόσμο των Logistics θα συνεχίσει να είναι ισχυρή. Η EEL θα προχωρά με παρεμβάσεις σε όσες εξελίξεις και πολιτειακές αποφάσεις αφορούν το «επιχειρείν», όπως συνέβη και πρόσφατα με την διαδικτυακή συνάντηση φορέων, την οποία διοργάνωσε με στόχο να συζητηθεί η απόφαση του νέου ωραρίου τροφοδοσίας των επιχειρήσεων.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα προβεί σε προγραμματικές δηλώσεις για την διετία 2023-2024, τις επόμενες ημέρες.