Στις 5-6 Ιουνίου το 9o Συνέδριο του ITS Hellas για τα  Ευφυή Συστήματα Μεταφορών στην Ελλάδα

Ο Οργανισμός ITS Hellas και το ΕΠΙΣΕΥ του ΕΜΠ σάς προσκαλούν για ακόμα μια χρονιά στο ετήσιο Συνέδριο της ITS Hellas, που θα πραγματοποιηθεί στις 5-6 Ιουνίου 2024 στο Royal Olympic Hotel, στην Αθήνα.

Πρόκειται για μια διοργάνωση που αποτελεί πλέον θεσμό για τον κλάδο των μεταφορών και της εφοδιαστικής αλυσίδας στην Ελλάδα, η οποία θέτει στόχο να προωθήσει τη συνεργασία και την καινοτομία στην ελληνική κοινότητα και στον τομέα των Ευφυών Συστημάτων Μεταφορών. Διεξάγεται κάθε χρόνο με την υποστήριξη σημαντικών οργανισμών, επιχειρήσεων και φορέων.

Τα Ευφυή Συστήματα Μεταφορών διαμορφώνουν ήδη το μέλλον των μεταφορών και της εφοδιαστικής αλυσίδας στην χώρα μας. Οι νέες τεχνολογίες και ο ψηφιακός μετασχηματισμός αποτελούν σημαντικούς μοχλούς ώθησης της καινοτομίας με ισχυρές αναπτυξιακές διαστάσεις και σημαντικά οφέλη για την ελληνική οικονομία, τους τελικούς χρήστες και το περιβάλλον. Στο επίκεντρο του 9ου Συνεδρίου του ITS Hellas βρίσκεται η προσπάθεια για την ανοικοδόμηση ενός οικοσυστήματος υποστήριξης της καινοτομίας στον ελληνικό χώρο των μεταφορών και της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Για να κάνετε την εγγραφή σας πατήστε εδώ.