Στις 30/6 & 1/7 το συνέδριο “Intelligent Operations” του Operations Center

Σε διαδικτυακή μορφή και σε δύο διαδοχικές ημέρες, στις 30 Ιουνίου και την 1η Ιουλίου, διεξάγεται το εαρινό συνέδριο Intelligent Operations του Operations Center.

Στις 30 Ιουνίου (14.00 – 16.00), δέκα διακεκριμένοι αναλυτές σε 2 panel discussions (δείτε τους αναλυτές και τη θεματολογία ΕΔΩ) παρουσιάζουν το θέμα της Ανθεκτικότητας των Εφοδιαστικών Αλυσίδων υπό τα νέα δεδομένα που επέφερε η κρίση του κορωνοϊού, της αναθεώρησης της στρατηγικής των προμηθειών και της διαχείρισης των προμηθευτών που ως θέμα έρχεται πολύ έντονα στο προσκήνιο, του χειρισμού των αποθεμάτων καθώς και της εκπόνησης των αναγκαίων πλέον what-if-scenarios και της προβολής των οικονομικών αποτελεσμάτων τους, με τη χρήση του σύγχρονου εργαλείου Integrated Business Planning. Η παρακολούθηση του web conference δεν έχει κόστος και διεξάγεται μέσω της πλατφόρμας Zoom με link που θα αποσταλεί στους συνέδρους.

 

 

Την 1η Ιουλίου (14.00 – 16.00), το ακροατήριο από την ελληνική επικράτεια, την Κύπρο και άλλες χώρες από το εξωτερικό, θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τις τοποθετήσεις έμπειρων vendors και users στο web conference με τίτλο LOGISTICS TECHNOLOGY DAY (δείτε την ανακοίνωση ΕΔΩ). Σε συνέχεια της 1ης επιτυχημένης διοργάνωσης του Operations Center για τις τεχνολογίες αιχμής και τους αυτοματισμούς στην Εφοδιαστική Αλυσίδα, στις 18 Απριλίου 2019 στο ξενοδοχείο Intercontinental, οι διοργανωτές -διαδικτυακά αυτή τη φορά όπως υπαγορεύει η νέα κανονικότητα- προετοιμάζουν την παρουσίαση σύγχρονων λύσεων software και hardware αποθηκών και διανομής για Smart Order Fulfillment, ως ασφαλιστική δικλείδα διατήρησης του service level σε περιόδους έντονης διακύμανσης της ζήτησης, όπως αυτή που διανύουμε.

Όπως και την προηγούμενη ημέρα, έτσι και την 1η Ιουλίου, η παρακολούθηση του web conference δεν έχει κόστος και διεξάγεται μέσω της πλατφόρμας Zoom με link που θα αποσταλεί στους συνέδρους.

Events Sponsor 2020: ΠΑΕΓΑΕ

Εμπορικοί Χορηγοί διημέρου Web Conferences: Μέγας Χορηγός: MANTIS. Χρυσοί Χορηγοί: ACCENTURE, STEP ONE. Χορηγός: TOYOTA MATERIAL HANDLING GREECE.

Χορηγοί Επικοινωνίας: SUPPLY CHAIN & LOGISTICS MAGAZINE, www.supply-chain.gr, OPERATIONS NETWORK.

Links παρακολούθησης διαδικτυακών συνεδρίων Operations Center, Τρίτη 30 Ιουνίου (14.00 – 16.00) και Τετάρτη 1η Ιουλίου (14.00 – 16.00). Δεν χρειάζεται εγγραφή, εισάγεστε απευθείας στο συνέδριο της πρώτης ή/και της δεύτερης ημέρας:

30.06: Ανθεκτικές Εφοδιαστικές Αλυσίδες στη μετά COVID-19 εποχή
https://us02web.zoom.us/j/84290755956?pwd=STJWTlJqRXg3eFZZR0JEODk0UnRPdz09

01.07: LOGISTICS TECHNOLOGY DAY
https://us02web.zoom.us/j/85407344049?pwd=dHNNMENpaXFlRnBvbnJzd2dBalpNdz09