Στις 21/5 το 13ο συνέδριο Solutions “Technology day@logistics” του Supply Chain Institute και της Planning SA

Το 13ο συνέδριο Solutions έρχεται για ακόμα μια φορά να συγκεντρώσει το σύνολο των κορυφαίων στελεχών της εφοδιαστικής αλυσίδας από όλη την Ελλάδα και να παρουσιάσει τις σύγχρονες τάσεις στα logistics σε ένα αμιγώς τεχνολογικό συνέδριο.

Από το διαρκώς εξελισσόμενο βασίλειο της τεχνολογίας, η εφοδιαστική αλυσίδα και τα logistics αποτελούν κλάδους που έχουν να κερδίσουν πολλά. Τα τελευταία χρόνια, έχουν εισαγάγει τα logistics στην εποχή της σύγχρονης τεχνολογίας, παρουσιάζοντας πρωτοπόρες λύσεις που οδηγούν σε προστιθέμενη δυναμική και μείωση του κόστους.

Σήμερα, η ενίσχυση του Real-Time Supply Chain Visibility αναμένεται να παραμείνει κορυφαία προτεραιότητα για τα logistics, ενώ το 70% των οργανισμών το αναφέρουν ως την τρίτη κύρια στρατηγική εστίασή τους. Σύντομα, το ΑΙ θα γίνει βασική τεχνολογία στα Logistics. Η τεχνητή νοημοσύνη αναδιαμορφώνει τον κλάδο, εμπλουτίζοντας τα δεδομένα, ενισχύοντας τα data analytics, μετασχηματίζοντας το forecast, βελτιώνοντας τις συνθήκες εργασίας και ενισχύοντας τη διαδικασία λήψης αποφάσεων σε στρατηγικό και τακτικό επίπεδο μέσω ισχυρού σχεδιασμού scenarios.  H τεχνολογία, βοηθώντας στον σχεδιασμό σεναρίων, θα αποδειχθεί ζωτικό εργαλείο για τη διαχείριση disruptors και κρίσεων στο supply chain.

Τα data είναι το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο των επιχειρήσεων σήμερα. Με κεντρική διαχείριση των δεδομένων, ενοποιημένα συστήματα και ορατότητα σε ολόκληρη την εικόνα, το έργο logistics θα εκπονείται ταχύτερα, σωστότερα, με μειωμένο κόστος και αποφεύγοντας τα κρυφά σημεία συμφόρησης.  Τα αυτόνομα οχήματα και τα drones, που ακόμη βλέπουμε σε πειραματικό στάδιο, ενδέχεται να τα δούμε σε κανονική λειτουργία μέχρι το 2026. Στο αποθηκευτικό έργο, είτε πρόκειται για τεχνολογία που φοριέται, οχήματα χωρίς οδηγό ή πολυλειτουργικά ρομπότ, είναι βέβαιο πως η ρομποτοποίηση βελτιώνει σημαντικά την αποτελεσματικότητα και ταχύτητα των διαδικασιών της αποθήκης.

Στο συνέδριο θα συμμετέχουν εταιρείες πρωτοπόρες στον ψηφιακό μετασχηματισμό, θα παρουσιαστούν case studies, θα διεξαχθούν συζητήσεις & σχολιασμοί σε discussion panels, live televoting, θα απαντηθούν ερωτήματα και θα εντοπίσουμε τις πιο σημαντικές τεχνολογίες και τάσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας που θα επαναπροσδιορίσουν τον κλάδο.

Την Τρίτη 21 Μαΐου 2024, με θέα την Ακρόπολη, το Supply Chain Institute και η Planning SA σας περιμένουν στο Eleon Loft, στην πιο επιτυχημένη σειρά συνεδρίων Logistics, που δίνει λύσεις και προετοιμάζει για το αύριο!

Μέγας χορηγός του συνεδρίου: MANTIS

Χρυσοί Χορηγοί: JUNGHEINRICH , ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, STAMH

Χορηγοί: LOGIKA, ICS ΚΑΡΑΦΥΛΛΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, GOLDAIR, MEGA HELLAS LOGISTICS, CIMA, CARGO GROUP SERVICES, PEBRO, VIANOX, SUPPLY CHAIN INSURANCE, ERGANET

Μεταξύ των Χορηγών Επικοινωνίας είναι το Supply Chain & Logistics magazine και η ιστοσελίδα www.supply-chain.gr.

Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας και να ενημερώνεστε με τα τελευταία νέα του συνεδρίου, συνδεθείτε στο site του Ινστιτούτου www.scisce.eu.