Στην τελική ευθεία το 5ο Logistics Center της WARDI στον Ασπρόπυργο

Στην τελική ευθεία έχει μπει το νέο Logistics Center της εταιρείας WARDI στην περιοχή του Ασπροπύργου. Η λειτουργία της αποθήκης θα ξεκινήσει στις αρχές του 2023, δίνοντας ένα ισχυρό μήνυμα ανάπτυξης, ανάκαμψης και επιστροφής στην κανονικότητα.

Μέσα στο ολοένα αυξανόμενο πλαίσιο ζήτησης αποθηκευτικών χώρων στην περιοχή του Ασπροπύργου, η Wardi ολοκληρώνει μια επένδυση 3 εκατ. ευρώ, χτίζοντας το 5ο Logistics Center, έκτασης 8.000 τ.μ., με δύο ανεξάρτητους θαλάμους ξηρού φορτίου, χωρητικότητας 10.000 παλετών. Να θυμίσουμε ότι η Wardi διατηρεί ήδη 4 αποθήκες συνολικού εμβαδού 18.000 τ.μ. στην ευρύτερη περιοχή του Ασπροπύργου.

Η WARDI, ακολουθώντας μια ανοδική πορεία τα τελευταία 15 χρόνια, κρατώντας σταθερή την επενδυτική της φιλοσοφία και διατηρώντας υψηλά την ικανοποίηση των πελατών της, καταφέρνει να διατηρεί ηγετική θέση στο κομμάτι της αποθήκευσης επικινδύνου (ADR) φορτίου καθώς και του φαρμάκου και τροφίμου.

 

 

Η WARDI διαθέτει 22 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στον τομέα των logistics. Με αφοσίωση και υπευθυνότητα προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες υπηρεσίες 3PL (Third party logistics) στην διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας και του Contract Logistics. Απώτερος στόχος των επιλογών της εταιρείας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των συνεργατών της, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με ταχύτητα στην εξυπηρέτηση, στο βέλτιστο κόστος.

«Αποστολή μας είναι η παροχή άριστων και αξιόπιστων εξειδικευμένων υπηρεσιών στον τομέα διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας. Θέλουμε να αποτελούμε τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη για κάθε πελάτη και ταυτοχρόνως να συνεισφέρουμε στην κοινωνία και στο περιβάλλον, δημιουργώντας νέες αξίες, μέσω της ουσιαστικής δράσης μας για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος» αναφέρει ο GM της Wardi, Τρύφωνας Μανιός.