Σε νέες αποθηκευτικές εγκαταστάσεις η εταιρεία Μεϊδάνης

Σε νέες εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο Αττικής συνεχίζουν από τις 9 Ιουνίου τη λειτουργία τους η Κεντρική Αποθήκη και το Τμήμα Logistics της εταιρείας Μεϊδάνης.  Το σύγχρονο αυτό Κέντρο Διαχείρισης & Διανομής, συνολικής έκτασης 2.700 τ.μ. και ύψους 9 μ., έχει εύκολη πρόσβαση από την Αττική Οδό και βρίσκεται σε τοποθεσία (Άνω Φούσα) που διευκολύνει τη γρήγορη μετακίνηση των εμπορευμάτων και την αποτελεσματικότερη διαχείρισή τους.

 

 

Λειτουργεί στα πρότυπα ενός σύγχρονου logistics center, με εξοπλισμό, υποδομές, πληροφοριακά συστήματα και αυτοματισμούς που θα διευκολύνουν και επιταχύνουν τη διαδικασία φόρτωσης και εκφόρτωσης των εμπορευμάτων και θα εξασφαλίζουν την αποδοτική διαχείριση των αποθεμάτων, την ανατροφοδοσία θέσεων τη σωστή στιγμή, τη βέλτιστη διαδρομή για την ταχύτερη εκτέλεση των παραγγελιών, την καλύτερη ιχνηλασιμότητα και την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο κρίσιμων δεικτών παραγωγικότητας και εξυπηρέτησης.

 

Στόχος της εταιρείας Μεϊδάνης είναι να υποστηρίξει την επίτευξη των εμπορικών της στόχων για ανάπτυξη και πιστεύει ακράδαντα ότι αυτή η στρατηγική κίνηση αποτελεί βασικό πυλώνα για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών της σε πανελλαδικό επίπεδο.