Πρώτη εγκατάσταση λύσης Click & Collect στην Ελλάδα από την Mobile Technology για την ACS

Λίγο μετά την ανακοίνωση της Mobile Technology για την επίσημη διάθεση της λύσης Click & Collect στην Ελλάδα και το πρώτο πιλοτικό έργο έχει ήδη δρομολογηθεί. Η Mobile Technology προσεχώς θα εξοπλίσει τη μεγαλύτερη εταιρεία ταχυμεταφορών στην εγχώρια αγορά, ACS, με ανθεκτικές θυρίδες KePol.

Το πιλοτικό έργο ξεκινά με πέντε σταθμούς θυρίδων, οι οποίοι θα τοποθετηθούν σε επιλεγμένα σημεία εντός Αττικής, ενώ θα περιλαμβάνουν ενσωματωμένο σύστημα συναγερμού, barcode scanners για την σάρωση κουπονιών-vouchers από κινητά, καθώς και POS-εκτυπωτή για την πληρωμή κατά την παραλαβή δεμάτων και την έκδοση της αντίστοιχης απόδειξης.

Οι θυρίδες της KEBA AG που θα αποκτήσει η ACS από τη Mobile Technology θα εξυπηρετούν τους παραλήπτες δεμάτων, με τη μέθοδο του self-service ανέπαφα, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Με αυτή την κίνηση, η ACS στοχεύει στην αναβάθμιση των υπηρεσιών και επιλογών που προσφέρει στους πελάτες της και ταυτόχρονα, στην άμεση αποσυμφόρηση του μεγάλου όγκου παραδόσεων, με τις οποίες έχει επιφορτιστεί τους τελευταίους μήνες.

Μετά την ολοκλήρωση της πιλοτικής φάσης του έργου, θα ακολουθήσει η εγκατάσταση 100+ σταθμών με θυρίδες KePol πανελλαδικά, ακολουθώντας το επιτυχημένο παράδειγμα κορυφαίων εταιρειών του κλάδου διεθνώς, όπως είναι οι DHL και Swiss Post.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται οι δύο εταιρείες, καθώς η Mobile Technology από το 2008 μέχρι σήμερα προμηθεύει την ACS με εξειδικευμένο εξοπλισμό για τον στόλο της. Επιπρόσθετα, παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη στην εφαρμογή proof of delivery, αλλά και στα τερματικά-εκτυπωτές που χρησιμοποιούν οι διανομείς της, αξιοποιώντας το ειδικά διαμορφωμένο Call Center της.

Σχετικά με την Mobile Technology

Η Mobile Technology από το 2003 σχεδιάζει και υλοποιεί ολοκληρωμένες λύσεις που βασίζονται σε Συστήματα Συλλογής Δεδομένων και Φορητά Υπολογιστικά Συστήματα για επιχειρήσεις. Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους διεθνείς οίκους, π.χ. Honeywell, Bixolon, Bluebird, Datalogic κ.ά. και παρέχει εξοπλισμό, λογισμικό και πλήρη τεχνική υποστήριξη από τα γραφεία της στην Ελλάδα. Επενδύει στην καινοτομία και στις νέες τεχνολογίες που συμβάλλουν στην αύξηση της παραγωγικότητας και στoν μετασχηματισμό των επιχειρησιακών διαδικασιών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το RFID, τα συστήματα διαχείρισης φωνητικών εντολών (Vocollect Voice), οι ηλεκτρονικές ετικέτες ραφιού (SES Imagotag) και φυσικά η ρομποτική, με τα ανθρωποειδή ρομπότ Pepper και ΝΑΟ (SoftBank Robotics).

Περισσότερες Πληροφορίες: https://www.mobiletechnology.gr/