Πρόγραμμα Online Σεμιναρίων από την projectyou

Επιστρέφοντας σταδιακά στην κανονικότητα, το άνοιγμα ενός νέου δρόμου και η εξέλιξη της καριέρας μας βρίσκεται στο μυαλό όλων μας. Η projectyou στηρίζει όσους θέλουν να αφιερωθούν στην επαγγελματική τους ανάπτυξη.

Στα προσεχή προγράμματα της projectyou θα βρείτε και το webinar «Μυστικά για Αποδοτική και Ευχάριστη Τηλεργασία» εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για όλους!

Η projectyou συνεχίζει και παρέχει όλες τις εκπαιδεύσεις μέσω live e-learning.

Η projectyou πιστοποιήθηκε σύμφωνα με το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο ISO 9001:2015 από την TUV Hellas (TUV Nord) στον τομέα της παροχής υπηρεσιών εκπαίδευσης, επαγγελματικής κατάρτισης, mentoring και συμβουλευτικής σε θέματα management και επιχειρηματικότητας.

 

Webinar: Demand & Distribution Planning  (15/05/2020)

Στόχος του σεμιναρίου  είναι η εκπαίδευση των στελεχών που ασχολούνται με την πρόβλεψη της ζήτησης και τον προγραμματισμό της παραγωγής και διανομής, σε δοκιμασμένες και πρωτοποριακές μεθόδους, τεχνικές και πρακτικές από τη διεθνή εμπειρία, με τις οποίες ικανοποιείται πλήρως η ζήτηση.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ 

 

Webinar: Οργάνωση Προμηθειών (23/05/2020)

Σκοπός της εκπαίδευσης είναι να ενισχύσει τις ικανότητες των στελεχών της Διεύθυνσης Προμηθειών και να αυξήσει την αποδοτικότητά τους, να βελτιώσει τη ροή της εργασίας και να μειώσει το χρόνο ανταπόκρισης στις παραγγελίες, να μειώσει το φόρτο εργασίας από χαμηλής αξίας εργασίες, να βοηθήσει στο να επιτυγχάνονται περισσότερα αποτελέσματα προς όφελος του Οργανισμού, ανοίγοντας τη «μεγάλη εικόνα» στα στελέχη προμηθειών.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ 

 

Online Προετοιμασία για τη Διεθνή Πιστοποίηση Project Management IPMA – Level D & C (έναρξη: 02/06/2020)

Το σεμινάριο στοχεύει να διδάξει τις τεχνικές, τα εργαλεία και τις συμπεριφορές μέσα σε μία ομάδα που οδηγούν σε επιτυχή έργα. Οδηγεί επίσης στην κατάλληλη προετοιμασία όσων ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης Project Managemet ΙPMA-D & C. Η πιστοποίηση IPMA προσφέρει παγκόσμια αναγνώριση, βελτιωμένες ευκαιρίες καριέρας και προστιθέμενη αξία για τον εργοδότη.

Περισσότερα – Level D

Περισσότερα – Level C

 

 

Webinar: Εξυπηρέτηση Πελατών (04/06/2020)

Στόχος του σεμιναρίου είναι η επιμόρφωση των εργαζομένων σε τμήματα που έχουν άμεση η έμμεση σχέση με την εξυπηρέτηση πελατών, σε δοκιμασμένες και πρωτοποριακές μεθόδους και πρακτικές από τη διεθνή εμπειρία, με τις όποιες διασφαλίζεται η μακροχρόνια ικανοποίηση του πελάτη.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ 

 

 

Webinar: MS Project Basics (05/06/2020)

Το webinar απευθύνεται σε στελέχη που έχουν μικρή ή και καθόλου εξοικείωση με το MS Project και επιθυμούν να το γνωρίσουν εξ αρχής. Οι συμμετέχοντες εκπαιδεύονται στο πρόγραμμα Microsoft Project με τη χρήση ατομικού υπολογιστή, τόσο με σύντομες ασκήσεις κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης όσο και με τη βοήθεια ενός πλήρους έργου, την πορεία του οποίου τους ζητείται να απεικονίσουν.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

 

Δωρεάν Webinar: Μυστικά για Αποδοτική και Ευχάριστη Τηλεργασία (08/06/2020)

Μπήκαμε στην εποχή της τηλεργασίας, η οποία ήρθε για να μείνει με αφορμή την πανδημία, αλλά με αιτίες βαθύτερες που θα παραμείνουν και μετά την λήξη του συναγερμού του κοροναϊού COVID-19. Με το σεμινάριο αυτό οι Εργοδότες, προϊστάμενοι και εργαζόμενοι, θα μάθουν τα μυστικά ώστε να λειτουργούν στο νέο πλαίσιο με τρόπο που να εξασφαλίζει την υψηλή απόδοση της εργασίας, την ευχαρίστηση και τη μείωση των αρνητικών της στοιχείων.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ 

 

 

Webinar: MS Project Advanced (18/06/2020)

Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη που έχουν ήδη κάποια εμπειρία με το MS Project και θέλουν να αυξήσουν τις δεξιότητές τους. Οι συμμετέχοντες εκπαιδεύονται στο πρόγραμμα Microsoft Project με τη χρήση ατομικού υπολογιστή, τόσο με σύντομες ασκήσεις κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης όσο και με τη βοήθεια ενός πλήρους έργου, την πορεία του οποίου τους ζητείται να απεικονίσουν.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ