Προχωρά η δεύτερη διοργάνωση των Frozen Food Innovation Awards

Διοργανώνονται το 2023 για 2η συνεχόμενη φορά στην Ελλάδα τα Frozen Food Innovation Awards, από την BOUSSIAS events, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, τις πρωτοποριακές υπηρεσίες, καθώς και τις καινοτόμες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο frozen food industry. Μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας, οι δικτυακοί τόποι των media της O.MIND CREATIVES.

Τα Frozen Food Innovation Awards 2023 διεξάγονται κάτω από την ευρύτερη ομπρέλα των Food Innovation Awards 2023 από την BOUSSIAS events, στην οποία επίσης περιλαμβάνονται τα Dairy Innovation Awards 2023 και τα Meat Innovation Awards 2023. Η σειρά βραβείων των Food Innovation Awards έχει στόχο να αναδείξει και να επιβραβεύσει την καινοτομία των επιχειρήσεων σε επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών που δραστηριοποιούνται στον τομέα των τροφίμων.

Στόχος των Frozen Food Innovation Awards 2023 είναι να επιβραβεύσουν τις εταιρείες που εμπορεύονται ή παράγουν κατεψυγμένα προϊόντα τροφίμων, διαθέτουν εξοπλισμό και λύσεις επαγγελματικής ψύξης και παρέχουν υπηρεσίες packaging και logistics κατεψυγμένων προϊόντων τροφίμων και τα τελευταία χρόνια έχουν να επιδείξουν πρωτοποριακές- καινοτόμες πρακτικές.

Η φιλοσοφία της BOUSSIAS events υποστηρίζει ότι η επικοινωνία οφείλει να παραμένει δυνατή και πολύπλευρη, έτσι ώστε να έχουμε τις καλύτερες προοπτικές κάθε χρονιά. Για αυτό το λόγο η BOUSSIAS events δημιούργησε την κριτική επιτροπή των Frozen Food Innovation Awards 2023 με πρόεδρο τον Στέφανο Κομνηνό, Ιδρυτικό Εταίρος, Αναλυτή Αγοράς, Επιχειρηματικός Μέντορας, την οποία επιπλέον συνθέτουν σημαντικές προσωπικότητες, διακεκριμένοι Πανεπιστημιακοί, Θεσμικοί Παράγοντες, Επιστήμονες και Δημοσιογράφοι από τον χώρο των κατεψυγμένων τροφίμων.

Συγκεκριμένα ο κ. Κομνηνός επισημαίνει τα εξής: «Τα κατεψυγμένα προϊόντα κατακτούν δυναμικά ένα ολοένα και αυξανόμενο μερίδιο, τόσο στη διατροφή μας όσο και στην αγορά. Το οικοσύστημα που δημιουργείται, είναι υψηλής προστιθέμενης αξίας, με έμφαση σε παραγωγικές και τεχνολογικές καινοτομίες. Τα βραβεία Frozen Food Innovation Awards, που διοργανώνονται το 2023 από την BOUSSIAS events για 2η φορά, δίνουν την ευκαιρία τόσο τους παραγωγούς όσο και τους παρόχους υπηρεσιών υποστήριξης, καταξίωσης της αριστείας αλλά και επικοινωνίας με τους τελικούς κριτές, δηλαδή τους καταναλωτές! Τα πρώτα βραβεία Frozen Food στην Ελλάδα έχουν σκοπό να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, τις πρωτοποριακές υπηρεσίες, καθώς και τις καινοτόμες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο frozen food industry. Μέσα από τη διαδικασία αξιολόγησης, οι εταιρείες λαμβάνουν χρήσιμο feedback από τους ειδικούς για τη χρονιά που πέρασε και εντοπίζουν τη θέση τους σε σύγκριση με τους peers τους στην αγορά που δραστηριοποιούνται. Στόχος της αξιολόγησης και της επιβράβευσης είναι η διαρκής βελτίωση των εταιρειών, των κλάδων και του επιχειρηματικού τοπίου συνολικά στην Ελλάδα».

Τα Frozen Food Innovation Awards 2023 αποτελούν μια μοναδική ευκαιρία αναγνώρισης και διάκρισης προϊόντων και υπηρεσιών, διεκδικώντας οι επαγγελματίες ένα βραβείο το οποίο θα αποτελέσει εργαλείο μάρκετινγκ προς το ευρύ κοινό, σε έναν από τους πιο αναπτυσσόμενους και ανταγωνιστικούς αυτή τη στιγμή κλάδους στην παγκόσμια οικονομία: αυτόν της βιομηχανίας κατεψυγμένων τροφίμων.

Τα βραβεία τελούν υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Logistics και της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων.

Χορηγοί Επικοινωνίας: dairynews.gr, grillmagazine.gr, meatplace.gr, meatnews.gr, supply-chain.gr/

Official Publications: Food Reporter, σελφ σέρβις.