Προκλήσεις & λύσεις στα logistics στο επίκεντρο του συνεδρίου «Solutions 11: H εποχή της αβεβαιότητας και πώς ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ»

Με τίτλο “Solutions 11:H εποχή της αβεβαιότητας και πώς ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ”, το πρώτο συνέδριο φυσικής παρουσίας της μετά Covid εποχής έφερε όλη την αγορά «Ξανά από κοντά!». Ένα συνέδριο πολύτιμο εργαλείο για όσους δραστηριοποιούνται στα Logistics διοργανώθηκε  με πρωτοφανή επιτυχία από το Supply Chain Institute με την επιστημονική υποστήριξη της PLANNING στις 24 Οκτωβρίου 2022 στην επιβλητική αίθουσα του Φάρου, στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

To event ξεχώρισε για την άρτια διοργάνωση, το πλούσιο networking, τη συμμετοχή περισσότερων των 280 διευθυντικών στελεχών, από περισσότερες από 110 επιχειρήσεις. Συνολικά 25 κορυφαίοι ομιλητές τοποθετήθηκαν  στις 4 θεματικές ενότητες του συνεδρίου και μίλησαν για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το 90% των logisticians σήμερα και τις λύσεις που προτείνουν. Αποδείχθηκε, για μια ακόμα φορά, πως τα ελληνικά Logistics είναι ισχυρά και αναζητούν λύσεις. Την εκδήλωση παρακολούθησαν ιδιοκτήτες και υψηλά ιστάμενα στελέχη επιχειρήσεων.

Στην ημερίδα, παρουσιάστηκαν όλες οι τελευταίες εξελίξεις και Solutions, γύρω από τους disruptors, το κόστος, το sustainability, τον ανασχεδιασμό της δομής και λειτουργίας της εφοδιαστικής αλυσίδας, το νέο μοντέλο Logistics, την έλλειψη του ανθρώπινου δυναμικού στα logistics, και προτάθηκε κατεύθυνση για το επόμενο plan των logistics στην εποχή της «ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ». Παρουσιάστηκαν τελευταία επιτυχημένα case studies από μεγάλες και μεσαίες εταιρείες. Οι συμμετέχοντας ψήφισαν live σε θέματα που τους προβληματίζουν και έδωσαν την εκτίμησή τους για τις επερχόμενες αλλαγές στην αγορά

To συνέδριο στήριξαν οι εταιρείες: MANTIS Πληροφορική – Μέγας χορηγός, οι Χρυσοί Χορηγοί JUNGHEINRICH, EKOL, TOYOTA, CARGO GROUP SERVICES, EKTE/IMET, DIAKINISIS, TELENAVIS, QUALCO, PRINTEC, υποστήριξαν οι χορηγοί ENTERSOFT, ATHENS INTERNATIONAL AIRPORT, SYNERGY, BIEMET/ΤΙΤΟΠΟΥΛΟΣ, ERGANET, GOLDAIR, PEBRO, VIANOX, STAMH, MEGA HELLAS. Υποστηρικτής η TRUCK & CARGO INSURANCE.

Το συνέδριο στήριξαν θεσμικά οι φορείς: GRECA, ΟΦΑΕ, ΣΥΝΔΔΕ&L, ΠΕΕΔ, ILME.

Μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας ήταν το περιοδικό Supply Chain & Logistics magazine.

Για τις παρουσιάσεις και τα αποτελέσματα του live televoting επισκεφθείτε το www.scisce.eu.