Πολλαπλές κατηγορίες εκθεμάτων στην 8η έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Εxpo» 2021

Στην τελική ευθεία έχουν περάσει οι προετοιμασίες για την 8η έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo» 2021, που θα διεξαχθεί στις 2-4 Οκτωβρίου στο πιστοποιημένο κατά covid-shield εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στα Σπάτα, υπό τη διοργάνωση της O.MIND CREATIVES, με πολυάριθμες σημαντικές εταιρείες του ευρύτερου κλάδου της εφοδιαστικής αλυσίδας να δίνουν το “παρών”, ανταποκρινόμενες στο κάλεσμα των καιρών.

Με τον κλάδο των εκθέσεων, να «ξαναζεσταίνεται» από 1ης Σεπτεμβρίου και με την ΔΕΘ να είναι η πρώτη έκθεση που ξεκινά τη σεζόν, ολοκληρώνονται και οι προετοιμασίες για το ραντεβού της αγοράς logistics –  εφοδιασμού – μεταφορών – επαγγελματικού οχήματος, που βάζει ξανά στον επιχειρηματικό «χάρτη» τις Εκθέσεις – Εκδηλώσεις με Φυσική Μορφή, ύστερα από 1,5 χρόνο αποκλειστικά digital συναντήσεων.

Τα πρωτόκολλα υγειονομικής προφύλαξης για τη συμμετοχή εκθετών και επισκεπτών ανανεώνονται και τηρούνται κατά γράμμα τόσο από το εκθεσιακό κέντρο, όσο και από τη διοργανώτρια εταιρεία, ενώ παράλληλα με τις εκθεσιακές συμμετοχές ολοκληρώνονται και οι παράλληλες συνεδριακές εκδηλώσεις LOGI.C υπό τον συντονισμό του SC&L magazine και με τη συνδιοργάνωση σημαντικών φορέων και εταιρειών συμβούλων.

Στο εκθεσιακό κομμάτι, τα εκθέματα θα είναι πολλαπλού ενδιαφέροντος, καθώς στην έκθεση συμμετέχουν εταιρείες 3PL, μεταφορικές, εταιρείες παροχής υπηρεσιών προς τη μεταφορική αλυσίδα, εταιρείες εξοπλισμού αποθηκών, προϊόντων συσκευασίας, εταιρείες διαχείρισης λιμένων, εταιρείες πληροφορικής, συμβούλων διοίκησης εφοδιασμού, συλλογικοί φορείς του κλάδου, αλλά και εταιρείες Leasing στόλου οχημάτων, τηλεματικής και αυτοκινητοβιομηχανίες στο πλαίσιο της Cargo Truck & Van Expo.

Λιγότερο από ένας μήνας έχει μείνει για το διετές ραντεβού του κλάδου. Σπεύσατε να ενημερωθείτε, να προεγγραφείτε και να συμμετάσχετε!

Περισσότερες πληροφορίες στο www.supplychainexpo.gr