Πλήθος events με πολυάριθμους συνδιοργανωτές στα Logi.C της 8ης Έκθεσης “Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van” 2021

Δυναμικά εξελίσσονται τα πολυ-συνέδρια Logi.C events που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο των συνεδριακών εκδηλώσεων της 8ης Διεθνούς Έκθεσης “Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo” που διοργανώνεται από την O.MIND CREATIVES στο πιστοποιημένο κατά covid-shield εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στις 2-4 Οκτωβρίου 2021.

Ήδη το συνεδριακό πρόγραμμα είναι σχεδόν έτοιμο, με μια σειρά σημαντικών φορέων του κλάδου αλλά και εταιρειών να συνδιοργανώνουν με το περιοδικό SC&L magazine, το δικό τους θεματικό event. Κατά την διάρκεια της πρώτης εκθεσιακής ημέρας, Σάββατο 2 Οκτωβρίου, θα υπάρξουν και δύο αυτόνομες διοργανώσεις στο κεντρικό συνεδριακό Lobby: Το Διεθνές Συνέδριο του ΕΕΣΥΜ (με μια σειρά συνδιοργανωτών φορέων) για τα City Logistics και την Βράβευση για το 2020-2021 των αναγνωρισμένων πλέον “Βραβείων Δ. Τσαμπούλα”, αλλά και και μια Διοργάνωση αναφορικά με το Μέλλον των Ελληνικών Λιμένων & ως Εμπορευματικών Κόμβων από την 5W-Ocean Media.

Στην κεντρική συνεδριακή αίθουσα του Hall 3, θα διεξάγονται δίωρα θεματικά αυτόνομα events τόσο το Σάββατο 2 Οκτωβρίου, όσο και την Κυριακή 3 Οκτωβρίου, ενώ αντίστοιχο πρόγραμμα διαμορφώνεται και στην συνεδριακή αίθουσα του Hall 4 (όπου θα φιλοξενείται η έκθεση Cargo Truck & Van) με ένα event “ECO & ELECTRIC DAY”. Tα Logi.C events τιμούν με την συνδιοργάνωσή τους, φορείς και εταιρείες όπως οι: EEL, ΟΦΑΕ, ILME, Project You, Planning & Supply Chain Institute, Optilog Advisory Services, ΕΕΒΨ&L κ.ά.

Το αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα & ώρα θα ανακοινωθεί εντός του Ιουλίου από το www.supply-chain.gr, το περιοδικό SC&L magazine, αλλά και το www.supplychainexpo.gr