Περισσότερες από 600 οι εγγραφές για το LogiC special event “Supply Chain as a Customer” – Τρίτη 8 Ιουνίου. Εγγραφείτε εγκαίρως!

Με περισσότερες από 600 εγγραφές συνέδρων, προχωρά η προετοιμασία για το δεύτερο web-event, Logi.C special του α’ εξαμήνου, από την O.MIND CREATIVES, με τα LogiC events να κορυφώνονται βέβαια στο πλαίσιο της 8ης Έκθεσης “Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo” 2021 στις 2-3-4 Οκτωβρίου στο Μetroplitan Expo. Για το event της Τρίτης 8 Ιουνίου με τίτλο “Supply Chain as a Customer – Λύσεις για τον Εκσυγχρονισμό της Εφοδιαστικής Αλυσίδας“, έχουν ήδη δώσει το παρόν σημαντικές εταιρείες – χορηγοί αλλά και συμμετέχουσες στα πάνελ.

Τι αλλαγές φέρνει το e-commerce, στην οργάνωση της εφοδιαστικής αλυσίδας; Τι αναπροσαρμογές χρειάστηκαν οι αποθηκευτικοί χώροι; Πώς άλλαξε ο ρόλος των 3PL; Τι ρόλο διαδραματίζουν στις αλλαγές αυτές τα «έξυπνα» συστήματα οργάνωσης της αποθήκης; Μήπως βλέπουν πλέον με άλλο μάτι τις επενδύσεις σε ρομποτικά συστήματα και αυτοματισμούς οι επιχειρήσεις, αλλάζοντας τον προσανατολισμό τους και το επενδυτικό τους πλάνο; Εν τέλει, ποιους από τους προμηθευτές της χρειάζεται σήμερα περισσότερο από ποτέ η Εφοδιαστική Αλυσίδα;

Αυτές και άλλες απαντήσεις θα δώσουν οι συμμετέχοντες σε πάνελ παρουσιάσεων υπό τον συντονισμό του SC&L magazine, ενώ οι ίδιοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να παρέμβουν πολλάκις στη διαδικασία απαντώντας σε πολλαπλά Polls, από τα οποία θα προκύπτουν και οι κύκλοι συζήτησης του β’ πάνελ στρογγυλής τραπέζης υπό τον συντονισμό και τη συνδιοργάνωση της Optilog Advisory Services.

Το SC&L magazine και η διοργανώτρια εταιρεία O.MIND CREATIVES, σας προσκαλούν να εγγραφείτε εγκαίρως στο β’ web-event Logi.C special, που θα διεξαχεθεί στις 8 Ιουνίου, μεταξύ 15.00-19.00 με τίτλο “Supply Chain as a Customer – Λύσεις για τον Εκσυγχρονισμό της Εφοδιαστικής Αλυσίδας».

Μεγάλοι Χορηγοί της e-εκδήλωσης, οι Entersoft & GS1 Association Greece, Χρυσοί Χορηγοί Telenavis & UTILIZE και Χορηγοί οι Cima Software, IBLS, Ανθουλάκης-SMARTRANS, Cargo3600, Ortec

Δείτε το πρόγραμμα Logic Programma 8-6 (7)

Εγγραφείτε εδώ