ΠΕΕΔ: Πρόσκληση συμμετοχής στην απογραφή των διαμεταφορέων του Ελαιώνα

Μια δράση μεγάλης σημασίας ξεκινάει με πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ένωσης Επιχειρήσεων Διαμεταφοράς (ΠΕΕΔ) με στόχο την απογραφή των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε αυτό τον τομέα της αγοράς στην ευρύτερη περιοχή του Ελαιώνα.

Πρόκειται για μια συντονισμένη προσπάθεια της ΠΕΕΔ, να δώσει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες του κλάδου να καταγράψουν μαζικά και ολοκληρωμένα στοιχεία που σχετίζονται με τη διαμεταφορά, τη μεταφορά, τα κέντρα αποθήκευσης και διανομής εμπορευμάτων (ΚΑΔ) και με την πρακτόρευση. Είναι μια δράση που θα υποδείξει τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να εκσυγχρονιστούν οι επιχειρήσεις του κλάδου ώστε να γίνουν περισσότερο ανταγωνιστικές, αποδοτικές και κυρίως ορθά οργανωμένες.

Για την καλύτερη αποτύπωση των υποδομών που χρησιμοποιούνται πέραν της δια ζώσης απογραφής, η ΠΕΕΔ έχει διαμορφώσει και ηλεκτρονικά το ερωτηματολόγιο ώστε όσοι επιθυμούν να το συμπληρώνουν μέσω διαδικτύου.

Η ΠΕΕΔ καλεί τις επιχειρήσεις του κλάδου να διαθέσουν αυτά τα στοιχεία στους απογραφείς να εξαχθούν τα κατάλληλα συμπεράσματα για τις ανάγκες υποδομών του κλάδου.
Η ηλεκτρονική συμπλήρωση του ερωτηματολογίου μπορεί να γίνει στον ακόλουθο υπερσύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSegEhJ4MVfnJx3PGo82TfA6UwCRMNZ9Qxy_nO1uyqjSkpAJuw/viewform
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο  210 3458887 ή στο 6946009363 (κα Χρυσάνθη Μακρή).