Πάρτε μέρος στα υβριδικά LOGI.C 2020 – Early Booking έως 31/8

Δείτε τις θεματικές σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται για ακόμη μια χρονιά τα πολυσυνέδρια LOGI.C 2020, που εφέτος θα λάβουν χώρα τόσο στη Θεσσαλονίκη (17-18 Σεπτεμβρίου στο Porto Palace), όσο και στην Αθήνα (2-3 Οκτωβρίου, στο Balux Prive), και μάλιστα με ένα υβριδικό μοντέλο παρακολούθησης τόσο με φυσική παρουσία και όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, όσο και μέσω web με on demand υπηρεσίες, καθώς το συνέδριο θα προβάλλεται σε Live-Streaming. Πάρτε μέρος έγκαιρα αξιοποιώντας την δυνατότητα του early booking έως 31 Αυγούστου!

Εφέτος, οι θεματικές έχουν έντονα γνωστικό και σεμιναριακό χαρακτήρα, καθώς σε όλες αναπόφευκτα θα υπάρξει ενημέρωση και διάχυση τεχνογνωσίας για τις ειδικές συνθήκες διαχείρισης των ειδικών συνθηκών που φέρνει ο Covid-19 σε όλα τα στάδια της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Με αξιόλογους συνεργάτες, συνδιοργανωτές και επιστημονικούς συνεργάτες, με την στήριξη όλων των συλλογικών και επαγγελματικών Φορέων του κλάδου, αλλά και την πολύτιμη υποστήριξη πλήθους χορηγών και συνέδρων, τα LOGI.C 2020, θα “ανοίξουν” τη συνεδριακή σεζόν του φθινοπώρου, με διττό μοντέλο λειτουργίας και πολλαπλά οφέλη για τους συμμετέχοντες.

Δείτε τις θεματικές και το πρόγραμμα σε Θεσσαλονίκη – Αθήνα εδώ.

Αξιοποιήστε το early booking

ΕΓΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ              ΕΓΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ