Ο Marco Moritsch διορίζεται Ανώτατος Αντιπρόεδρος για την CHEP Νότιας Ευρώπης

Η CHEP, η εταιρεία λύσεων εφοδιαστικής αλυσίδας, ανακοίνωσε τον διορισμό του Marco Moritsch στη θέση του Ανώτερου Αντιπροέδρου για τη Νότια Ευρώπη. Ο κ. Moritsch θα αναφέρεται απευθείας στον David Cuenca, Πρόεδρο της CHEP Ευρώπης και ως μέλος της Ευρωπαϊκής Εκτελεστικής ομάδας, θα διοικεί την περιοχή που καλύπτει τις χώρες Ισπανία, Πορτογαλία, Γαλλία, Μαρόκο, Ιταλία και Ελλάδα.

Ο Marco Moritsch εντάχθηκε για πρώτη φορά στο δυναμικό της CHEP το 2017 ως Γενικός Διευθυντής για την Ιταλία, θέση από την οποία επιτάχυνε την ανάπτυξη της εταιρείας, εισήγαγε έναν συνεργατικό τρόπο δουλειάς και ανέπτυξε νέες συνεργασίες με τοπικούς πελάτες. Τα τελευταία δύο χρόνια, διετέλεσε Αντιπρόεδρος του τομέα Παγκόσμιων Στρατηγικών Πρωτοβουλιών, με σκοπό τη βελτίωση του λειτουργικού μοντέλου της CHEP σε όλες τις περιοχές και τους τομείς. Στο πλαίσιο του νέου ρόλου, τα κυριότερα σημεία εστίασης της δραστηριότητας του κου Moritsch θα αφορούν την ενίσχυση των θεμάτων στρατηγικής σημασίας για την περιοχή, τη δημιουργία ενός ισχυρού καναλιού διοχέτευσης ταλέντων και την παροχή ασυναγώνιστης αξίας στους πελάτες.

 

 

Ο David Cuenca, Πρόεδρος της CHEP Europe, επεσήμανε: «Ο Marco διαθέτει δυνατό υπόβαθρο σε θέματα στρατηγικής και λειτουργιών, καθώς και σημαντική εξειδίκευση σε πελατειακό και εμπορικό επίπεδο. Η περίοδος που διανύουμε είναι πολύ σημαντική για την CHEP και τους πελάτες μας στη συγκεκριμένη περιοχή, καθώς προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε να βελτιώσουν τις λειτουργικές τους επιδόσεις και να μειώσουν το κόστος της εφοδιαστικής αλυσίδας τους, προσφέροντας ταυτόχρονα τα επιπλέον περιβαλλοντικά οφέλη που παρέχει το σύστημα επαναχρησιμοποιήσιμου εξοπλισμού της CHEP».

Από την πλευρά του, ο Marco Moritsch ανέφερε: «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που αναλαμβάνω αυτές τις νέες αρμοδιότητες. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την ομάδα Νότιας Ευρώπης, για να αξιοποιήσω τη διαφορετικότητα και τα ταλέντα των εργαζομένων μας στις πολλές και ποικίλες αγορές όπου δραστηριοποιούμαστε. Σε μια εποχή όπου οι προσδοκίες των πελατών μεταβάλλονται σημαντικά, έχουμε ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη να ενισχύσουμε το μοντέλο “κοινής χρήσης και επαναχρησιμοποίησης” της εταιρείας μας, με στόχο τη βελτίωση της αειφορίας των εφοδιαστικών αλυσίδων σε στενή συνεργασία με τους πελάτες μας».