Ο ΣΕΒΕ μέσω του κ. Συμεών Διαμαντίδη στα LOGI.C 2022 – Θεσσαλονίκη

Τα LOGI.C 2022 ολοκληρώνουν τα πάνελ τους ενόψει του event της Θεσσαλονίκης στις 10 -11 Μαΐου 2022 στο Porto Palace. Στο event, που τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος και του Συνδέσμου Εξαγωγέων, θα υπάρξει την πρώτη ημέρα 10 Μαΐου 2022, ένα round table discussion στρατηγικής ανάπτυξης, στο οποίο θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι φορέων και επιχειρήσεων.

Πριν από αυτό, υπό τον συντονισμό του SC&L magazine, θα υπάρξει ένα πάνελ εστιασμένο στον ρόλο της Β. Ελλάδας στο διεθνές γίγνεσθαι σε ό,τι αφορά τις διεθνείς αλυσίδες εφοδιασμού, τον ρόλο των λιμενικών δικτύων στην εξυπηρέτηση των εξαγωγικών επιχειρήσεων και στις προκλήσεις του μέλλοντος.

Στο πάνελ αυτό αλλά και στο round table discussion, θα συμμετάσχει ενεργά και ο ΣΕΒΕ, μέσω του κ. Συμεών Διαμαντίδη, Οικονομικού Επόπτη του Οργανισμού, που θα αναλύσει τι χρειάζονται οι εξαγωγικές επιχειρήσεις από τους συνεργάτες Logistics, ποια είναι τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τον πόλεμο στην Ουκρανία και τι διαγράφεται στο μέλλον.

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε στο www.logisticsconferences.gr και για εγγραφές μπείτε ΕΔΩ.