Ο ρόλος της Ψυκτικής Αλυσίδας στο HSE Industry στο 23ο συνέδριο του Operations Center με συνδιοργανωτή την ΕΕΒΨ&L

Περισσότερα από 100 στελέχη του ευρύτερου επαγγελματικού χώρου  παρακολούθησαν την 3η ενότητα του συνεδρίου που συνδιοργάνωσε η Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics (ΕΕΒΨ&L) με το Operations Center με θέμα «Οι προκλήσεις στην Ψυχρή Εφοδιαστική για το Περιβάλλον & την Ενέργεια» που πραγματοποιήθηκε  την Τρίτη  1η  Δεκεμβρίου 2020.

Οι εισηγητές της ημερίδας ανέλυσαν τις ενέργειες που πρέπει να εφαρμόσουν οι επιχειρήσεις του κλάδου της Ψυχρής Εφοδιαστικής το 2021, με σκοπό τον εναρμονισμό με τους κανονισμούς της Ε.Ε. Στο διαδικτυακό πάνελ συμμετείχαν  ο κ. Γιάννης Γιαρέντης, Πρόεδρος και Διευθύνων  Σύμβουλος του ΔΑΠΕΕΠ, εκπρόσωπος από το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας, ο Δρ. Παναγιώτης Γραμμέλης, Διευθυντής Ερευνών Ι.Δ.Ε.Π./Ε.ΚΕ.Τ.Α, ο κ. Αθανάσιος Βαμβακάς, Smart Grids Director της Intracom, ο κ. Παναγιώτης Μουρτοπάλλας, Διευθύνων Σύμβουλος MGD και ο κ. Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ, εταίρος ENVIROMETRICS ΕΠΕ. Τον συντονισμό της ενότητας είχε η κα Μαίρη Ευθυμιάτου,  Chief Editor του Supply Chain & Logistics magazine.

Η Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics προγραμματίζει στις 20 Ιανουαρίου του 2021 ημερίδα με θέμα «Ενεργειακές Προκλήσεις στις Υποδομές της Ψυχρής Εφοδιαστικής Αλυσίδας και  στο Περιβάλλον», λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος για το θέμα της Πράσινης Εφοδιαστικής.