Οι Φορείς της Β. Ελλάδας κινητοποιούνται ενεργά για την εδραίωση της έκθεσης Logistics & Transports Expo στη Θεσσαλονίκη

ΤΟ ΕΒΕΘ ΕΠΙΔΟΤΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ

Με διαρκή στόχο την προώθηση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης αποφάσισε να εντάξει μία ακόμα εκθεσιακή δράση στο Πρόγραμμα Ενίσχυσης της Εξωστρέφειας του 2024 και να επιδοτήσει τη συμμετοχή έως 10 επιχειρήσεων-μελών του στη νέα Έκθεση “LOGISTICS & TRANSPORTS EXPO – THESSALONIKI”.

Η Έκθεση διοργανώνεται για πρώτη χρονιά από την εταιρεία “O.MIND CREATIVES” στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 11 έως τις 13 Απριλίου 2024, παράλληλα με τη Διεθνή Έκθεση της ΔΕΘ-HELEXPO, “FRESKON”, που θα πραγματοποιηθεί στις ίδιες ημερομηνίες.

Οι τομείς που καλύπτει η “LOGISTICS & TRANSPORTS EXPO – THESSALONIKI” αφορούν στις εταιρείες μεταφορών και logistics, λιμάνια και εταιρείες forwarding, σιδηροδρομικές και οδικές μεταφορές, εξοπλισμούς αποθήκης, ανυψωτικά μηχανήματα, ράφια και αυτοματισμούς, τεχνολογίες πληροφορικής, καθώς και επαγγελματικά οχήματα. Το εκθεσιακό γεγονός θα πλαισιωθεί και από το συνεδριακό brand “LOGI.C conferences”.

Όπως αναφέρει και στην σχετική ανακοίνωσή του το ΕΒΕΘ: “Η επιδότηση του ΕΒΕΘ θα χορηγηθεί μετά την ολοκλήρωση της συμμετοχής της κάθε επιχείρησης στην Έκθεση, εφόσον προσκομιστούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά”. Καλεί μάλιστα τα μέλη να βρουν αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία λήψης της επιδότησης  εδώ.

Την έκθεση “LOGISTICS & TRANSPORTS EXPO – THESSALONIKI”, υποστηρίζουν όλοι οι Επαγγελματικοί Φορείς της Β. Ελλάδας, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του υπ. Μεταφορών & Υποδομών, του υπ. Ανάπτυξης, του ΣΒΕ και του ΣΕΒΕ.