Ξεκινά σήμερα η «Logistics On Line Week» του SCISCE με χορηγό επικοινωνίας το SC&L magazine

4ήμερο διαδικτυακό event – Συνδιοργανωτής και η O.MIND CREATIVES

Τα πολύ ενδιαφέροντα για την ευρύτερη αγορά του supply chain, e-events συνεχίζονται, με το Supply Chain Institute να διοργανώνει το διαδικτυακό «Logistics On–line Week» από τις 6 έως τις 9 Ιούλιου 2020, στις 16:30 κάθε ημέρα, δράση της οποίας χορηγός επικοινωνίας είναι το Supply Chain & Logistics magazine.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έχει ως σκοπό την συνάντηση όλης της αγοράς και την ενημέρωσή της για τη νέα κανονικότητα των logistics. Ένα πρωτότυπο 4ήμερο με ενδιαφέροντα στοιχεία και benchmarks, με live televoting και φυσικά, αλληλεπίδραση με το κοινό.

Ένα πρωτοποριακό concept, ένα πρότυπο 4ήµερο που θα διεξαχθεί διαδικτυακά µε ομιλητές κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων από την Ελλάδα και το διεθνές περιβάλλον. Θα συμμετέχουν στελέχη όλων των φορέων της αγοράς και σπουδαίοι managers. Από 6 έως και 9 Ιουλίου κάθε απόγευµα στις 16:30 για περίπου 2 ώρες, θα «συναντηθούμε», θα ενημερωθούνε για την νέα κανονικότητα logistics µε ενδιαφέροντα στοιχεία και benchmarks, θα ψηφίσουµε σε live televoting, θα ακούσουµε τις απόψεις των discussion panels, θα ρωτήσουµε και θα απαντήσουµε.

Η 4η ημέρα με θέμα «Σχέδιο δράσης & εναλλακτικές για το 2020», συνδιοργανώνεται από το Supply Chain Institute και την O.MIND CREATIVES και συγκεντρώνει όλους  τους <40 logistics leaders, που καταθέτουν την άποψή τους για το μέλλον της αγοράς.

Αναλυτικότερα  το πρόγραμμα έχει ως εξής:

6 Ιουλίου: Νέα κανονικότητα στη δοµή της αγοράς και στο customer experience

7 Ιουλίου: Νέα κανονικότητα στις αποθηκευτικές δοµές και τους 3PL

8 Ιουλίου: Νέα κανονικότητα στις µεταφορές & το last mile

9 Ιουλίου: Σχέδιο δράσης & εναλλακτικές για το 2020

Save the Date: Logistics on-line week, 6-9/7/2020, 16:30 – 18:00 κάθε μέρα

Η αγορά αλλάζει μορφή & τα Logistics προσαρμόζονται

Οι συντελεστές της αγοράς συναντιούνται ξανά … από απόσταση!

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

Για την εγγραφή σας πατήστε ΕΔΩ