Ξεκινά η έρευνα «Ε-commerce logistics & last mile orchestration: Διερευνώντας το ελληνικό οικοσύστημα του ηλεκτρονικού εμπορίου»

Η εταιρεία O.MIND CREATIVES, εκδότρια εταιρεία του περιοδικού Supply Chain & Logistics”, ενόψει της διοργάνωσης της 9ης έκθεσης “Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics”, κατά τη διάρκεια της οποίας υπό την αιγίδα του GRE.CA θα διεξαχθεί συνέδριο με τίτλο “E-commerce transform logistics”, συνεργάζεται για ακόμα μια φορά με την καταξιωμένη εταιρεία συμβούλων OPTILOG ADVISORY SERVICES, υπό την επιστημονική επιμέλεια της οποίας διενεργεί την παρακάτω έρευνα.

Η πρώτη πανελλαδική έρευνα για το e-commerce logistics & το last-mile orchestration διερευνά σε βάθος το οικοσύστημα του ηλεκτρονικού εμπορίου, τον τρόπο οργάνωσής του και αποτυπώνει τις τάσεις για το μέλλον.

Σας καλούμε από κοινού να δαπανήσετε μερικά λεπτά από τον χρόνο σας, απαντώντας το ερωτηματολόγιο που ακολουθεί.

Τα αποτελέσματα θα παρουσιαστούν κατ’ αποκλειστικότητα στην 9η Διεθνή Έκθεση Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics, 30 Σεπτεμβρίου-2 Οκτωβρίου, στο εκθεσιακό/συνεδριακό κέντρο Metropolitan Expo.

Το ερωτηματολόγιο θα είναι ενεργό μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2023.

Στην έρευνα μπορούν να συμμετέχουν τόσο εταιρείες Logistics, όσο και εμπορικές εταιρείες, επιχειρήσεις που λειτουργούν τόσο φυσικό κατάστημα όσο και e-shop, εταιρείες που δραστηριοποιούνται αποκλειστικά στον χώρο του e-commerce, αλλά και διαχειριστές θυρίδων και σημείων παραλαβής. Παράλληλα, μπορούν να συμμετάσχουν εταιρείες παροχής υπηρεσιών μεταφοράς, ταχυμεταφοράς αλλά και πάροχοι πληροφοριακών συστημάτων & εξοπλισμού e-commerce logistics.

Παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας στην έρευνα εδώ: https://www.surveymonkey.com/r/logistics-ecommerce