Ν.Σ. Κουγιούφας ΑΕ: Νέο μηχάνημα καθαρισμού Scrubmaster B400 R της HAKO

Το νέο Scrubmaster B400 R πάει τον καθαρισμό σε νέα διάσταση. Με το μεγαλύτερο πλάτος καθαρισμού στην κατηγορία του, εξοπλισμένο με 3 βούρτσες πλάτους εργασίας 123 cm ή 155 cm, με πολλές επιπλέον στάνταρ επιλογές, όπως το ενσωματωμένο σύστημα δοσολογίας χημικού-απορρυπαντικού, το Scrubmaster B400 R σκουπίζει, πλένει και στεγνώνει κάθε επιφάνεια μέχρι 14.000 m2/h, χωρίς να αφήνει ίχνος νερού και σκόνης, με ένα μόνο πέρασμα.

Αδιαμφισβήτητα, πρόκειται για το αποτελεσματικότερο και πιο οικονομικό μηχάνημα. Εξοπλισμένο με μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία 810AH, με δεξαμενές νερού 400 λίτρων και κάδο σάρωσης 150 λίτρων, έχει τη δυνατότητα συνεχούς και απρόσκοπτης λειτουργίας 8 ωρών.

Το Scrubmaster B400 R είναι κατασκευασμένο με τη γερμανική ποιότητα και την τεχνογνωσία, για να εργάζεται σε πολύ μεγάλους χώρους, στην βιομηχανία και την εφοδιαστική αλυσίδα, οι οποίοι συνεχώς αυξάνονται σε μέγεθος και οι απαιτήσεις για αποτελεσματικό καθάρισμα γίνονται όλο και πιο συγκεκριμένες.

Το νέο μηχάνημα καθαρισμού Scrubmaster B400 R της HAKO διατίθεται στην ελληνική αγορά από την εταιρεία Ν.Σ. Κουγιούφας ΑΕ.