Νέο Διοικητικό Συμβούλιο & Ελεγκτική Επιτροπή Ελληνικής Επιτροπής ECR

Την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023, πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ECR» καθώς και οι αρχαιρεσίες για την εκλογή Νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.

Οι εταιρείες μέλη του Συνδέσμου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους προέδρους του ΔΣ, κ. Αλέξανδρο Δανιηλίδη, Διευθύνων Σύμβουλος ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΑΕ, Πρόεδρος ΔΣ για τους Προμηθευτές / Βιομηχανία και κα Ζέτα Χειμωνίδου, VP Digital & Technology & Head of e-commerce ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ, Πρόεδρος ΔΣ για το Λιανεμπόριο, τόσο για τα κυριότερα σημεία που απασχόλησαν τον κλάδο τη χρονιά που πέρασε, όσο και για τη στρατηγική και τις επιμέρους ενέργειες που υλοποιήθηκαν κατά το έτος 2022 από το Σύνδεσμο.

Προσκεκλημένοι ομιλητές ήταν ο καθηγητής κος Ν. Βέττας, Γενικός Διευθυντής ΙΟΒΕ, ο οποίος παρουσίασε τις τάσεις και προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, και ο κ. Σταμάτης Κάντζας, CEO Braincandy, ο οποίος παρουσίασε την καταναλωτική συμπεριφορά των Silver Consumers καθώς και τους παράγοντες που την επηρεάζουν.

Ακολούθησε η διαδικασία των αρχαιρεσιών. Στο Διοικητικό Συμβούλιο του ECR Hellas εκπροσωπούνται όλες οι μεγάλες αλυσίδες SM, προμηθευτές του κλάδου FMCG καθώς και πανεπιστημιακοί, για την αρτιότερη προσέγγιση των θεμάτων και σκοπών του Συνδέσμου.

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής είναι:

Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, o κ. Άρης Ζούμπος, Διευθυντής Πωλήσεων ΑΜΒΥΞ ΑΕ  θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της εκπροσώπησης στο ECR Community και ο κ. Χρήστος Τσεντεμεΐδης Γενικός Διευθυντής ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΑΕ με πολυετή θητεία στα Διοικητικά Συμβούλια του ECR Hellas,  αναλαμβάνει τον νέο ρόλο του Σύμβουλου Έργων και Στρατηγικής Ανάπτυξης ECR.