Νέες ψηφιακές υπηρεσίες εγκαινίασε η SARMED στη νέα ιστοσελίδα της

Συνεπής στον στρατηγικό της στόχο για Customer Delight, η SARMED επενδύει για άλλη μια φορά στην αναβάθμιση της εμπειρίας των πελατών της, εγκαινιάζοντας τις δύο νέες ψηφιακές υπηρεσίες, My Warehouse και Track & Trace, στη νέα και αναβαθμισμένη ιστοσελίδα της www.sarmed.gr που παρέχει  πλήθος πληροφοριών που αντανακλούν στην κουλτούρα της εταιρείας και την ανανεωμένη της ταυτότητα.

Αναλυτικότερα, οι δύο νέες ψηφιακές υπηρεσίες είναι:

  • “My Warehouse” portal μέσα από την οποία ο πελάτης/χρήστης θα μπορεί να καταχωρεί παραγγελίες – παραλαβές, να παρακολουθεί online – real time την πορεία των αποστολών του μέχρι την παράδοση στον τελικό παραλήπτη, καθώς και τα αποθέματά του
  • “Track & Trace” web application για την online – real time ενημέρωση των τελικών παραληπτών σχετικά με το ακριβές στάδιο που βρίσκεται η αποστολή των παραγγελιών τους

 

Σε πλήρη λειτουργία η αναβαθμισμένη ιστοσελίδα της SARMED

Ακολουθώντας την εξέλιξη της εταιρείας σε όλα τα επίπεδα, το website είναι ριζικά ανανεωμένο στη δομή, το περιεχόμενο, αλλά και τη διαλειτουργικότητα.

Πιο συγκεκριμένα, η δομή του αντικατοπτρίζει την ανανεωμένη SARMED, με απλή αλλά κατατοπιστική διάρθρωση που καθιστά την πλοήγηση άμεση, εύκολη και ευχάριστη εμπειρία για τον χρήστη, αντλώντας όλες τις βασικές πληροφορίες για την εταιρεία.

Με νέο κατά το πλείστον περιεχόμενο και φωτογραφικό υλικό, το website δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες, τις υπηρεσίες, τις εγκαταστάσεις και το ανθρώπινο δυναμικό.

Δυναμική παρουσία στα Social Media

Η SARMED ενισχύει την παρουσία της στα Social Media. Μέσα από τη νέα της σελίδα στο Facebook θα επικοινωνεί σε κάθε ενδιαφερόμενο τις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και περιβαλλοντικής ευαισθησίας που υλοποιεί, τις ευκαιρίες καριέρας, καθώς και πολλές ακόμα ενδιαφέρουσες δράσεις και θα μεγαλώσει την «ομάδα SARMED».

Οι άνθρωποι της SARMED ελπίζουν να χαρείτε την πλοήγηση στο νέο website www.sarmed.gr και σας προσκαλούν να ακολουθήσετε την εταιρεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης LinkedInYouTube και Facebook!