Νέες εγκαταστάσεις εξυπηρέτησης πελατών από την εταιρεία Ευαγγ. Μπόθος & ΣΙΑ Ο.Ε.

Στην οδό  Ελευθερίου Βενιζέλου 82, στο Μοσχάτο Αττικής, βρίσκονται οι νέες και πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας Ευαγγ. Μπόθος & ΣΙΑ Ο.Ε., η οποία δραστηριοποιείται από το 1996 στην επισκευή των μηχανημάτων καθαρισμού και είναι εξουσιοδοτημένη αντιπρόσωπος της Νilfisk – Viper.

Πρόκειται για ένα κτήριο, συνολικής επιφάνειας 768 τ.μ., που περιλαμβάνει χώρους υποδοχής, γραφεία κίνησης και συνεδριάσεων, αποθήκη ανταλλακτικών και ένα σύγχρονα εξοπλισμένο συνεργείο επισκευών μηχανημάτων καθαρισμού. Το νέο αυτό επιχειρηματικό βήμα εντάσσεται στους στρατηγικούς στόχους της εταιρείας Ευαγγ. Μπόθος & ΣΙΑ Ο.Ε. για περαιτέρω ανάπτυξή της και καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεργατών της.

 

 

Με πολύχρονη παρουσία στον χώρο των επισκευών, με έμπειρους τεχνικούς στον τομέα των μηχανολογικών, ηλεκτρικών και υδραυλικών συστημάτων των μηχανημάτων, η εταιρεία Ευαγγ. Μπόθος & ΣΙΑ Ο.Ε πετυχαίνει το καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με την ποιότητα των υπηρεσιών. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά τα πρότυπα ISO 45001 (Σύστημα Διαχείρισης Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία), ISO 14001 (Σύστημα Διαχείρισης Περιβάλλοντος) και ISO 9001 (Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας).

Η εταιρεία Ευαγγ. Μπόθος & ΣΙΑ Ο.Ε. διαθέτει:

  • Σύγχρονα εξοπλισμένες εγκαταστάσεις τεχνικής υποστήριξης επισκευών των μηχανημάτων καθαρισμού
  • Τεχνική υποδομή συνεργείου
  • Επτά κινητές μονάδες συνεργείου πλήρως εξοπλισμένες, ώστε να προσφέρουν στον χώρο του πελάτη άμεση και γρήγορη επίλυση των βλαβών που τυχόν προκύψουν
  • Αποθήκη ανταλλακτικών με 8.000 κωδικούς, οι οποίοι ενημερώνονται καθημερινά
  • Πληθώρα ανταλλακτικών που επιτρέπει την άμεση και ταχύτατη επισκευή όλων των μηχανημάτων καθαρισμού