Νέα ψυκτική αποθήκη στον Αυλώνα Αττικής απέκτησε η Alaska ColdStores Food Logistics

Λόγω των αυξανόμενων απαιτήσεων της αγοράς σε επίπεδο όγκου και υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας, η Alaska ColdStores Food Logistics επενδύει σε μια νέα ψυκτική αποθήκη, έκτασης 22.000 κ.μ. και χωρητικότητας 6.950 παλετοθέσεων, στον Αυλώνα Αττικής, η οποία θα είναι έτομη να υποδεχθεί τα πρώτα προϊόντα ελεγχόμενης θερμοκρασίας μέσα στο 2023.

Μέσω των υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας, των περισσοτέρων θερμοκρασιακών ευρών, των θαλάμων tempering, του τμήματος συσκευασίας και των εξατομικευμένων λύσεων πελατών, η  Alaska ColdStores Food Logistics με τη νέα της επένδυση στα «Ψυχρά» Logistics θα προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία για να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες απαιτήσεις της ταχέως μεταβαλλόμενης αγοράς τροφίμων.

«Η νέα ψυκτική αποθήκη μάς δίνει την ευκαιρία να αυξήσουμε την αποτελεσματικότητά μας στα Οινόφυτα και στον Αυλώνα» αναφέρει στο Supply Chain & Logistics magazine ο κ. Νικόλαος Χαριτωνίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Alaska ColdStores Food Logistics, με πολυετή εμπειρία στον τομέα της εφοδιαστικής, ο οποίος έχει εκπαιδεύσει με επιτυχία πληθώρα στελεχών σε επιχειρήσεις, όπως Παπαδόπουλος & Δωδώνη, στο πλαίσιο των προγραμμάτων εκπαίδευσης και συμβουλευτικής ψυκτικής αλυσίδας που διοργανώνει η εταιρεία του CRYOLOGIC.

Με την ψυκτική αποθήκη της σε απόσταση αναπνοής από τη ζώνη διανομής της Αθήνας και το υπερσύγχρονο κέντρο διανομής προϊόντων ψύξης στον Αυλώνα Αττικής, η εταιρεία Alaska ColdStores Food Logistics συνεχίζει εδώ και πολλά χρόνια να κατέχει ηγετική θέση στα «Ψυχρά» Logistics, παρέχοντας  ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών Ψυχρής Εφοδιαστικής Αλυσίδας και καλύπτοντας συνεχώς με αποδοτικό και βέλτιστο τρόπο τις αυξανόμενες απαιτήσεις στην αλυσίδα εφοδιασμού κάθε είδους τροφίμου ελεγχόμενης θερμοκρασίας.

«Η αγορά γίνεται ολοένα και πιο διεθνής. Το διαδίκτυο αναπτύσσεται με εξαιρετική ταχύτητα αυξάνοντας τις απαιτήσεις των πελατών μας. Στηρίζουμε τους πελάτες μας για να ανταποκριθούν στις αλλαγές αυτές και να δημιουργήσουν ευέλικτες λύσεις για τη βελτιστοποίηση των αλυσίδων εφοδιασμού τους. Αυτό ακριβώς κάνουμε στην Alaska ColdStores Food Logistics. Το μέλλον έρχεται και είμαστε έτοιμοι γι ‘αυτό» επισημαίνει ο κ. Χαριτωνίδης.