Νέα συνεργασία της SARMED με το brand ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ

Η SARMED ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με το brand ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ μετά τη σύμπραξη με την εταιρεία Dardanel Greece M.A.E., κορυφαία εταιρεία στον κλάδο των κατεψυγμένων αλιευμάτων για το μεταφορικό έργο ψυχόμενου φορτίου πανελλαδικά.

Με πάνω από 65 χρόνια εντατικής δουλειάς και απόλυτης εξειδίκευσης με έμφαση στην καινοτομία, την υψηλή ποιότητα και επώνυμη ζήτηση, η μάρκα ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ έχει κατακτήσει την ηγετική θέση στην Ελλάδα στον κλάδο των φρεσκοκατεψυγμένων αλιευμάτων. Η εταιρεία Καλλιμάνης έχει έδρα το Αίγιο, με δύο υπερσύγχρονες βιομηχανικές μονάδες παραγωγής και διαθέτει μια μεγάλη γκάμα διαφοροποιημένων προϊόντων που περιλαμβάνει φυσικά και παναρισμένα αλιεύματα, καθώς και ημιέτοιμα/ έτοιμα γεύματα με βάση τα ψάρια και θαλασσινά για τις εγχώριες αγορές του οργανωμένου λιανεμπορίου και της μαζικής εστίασης, ενώ πραγματοποιεί εξαγωγές εντός και εκτός Ευρώπης.

Η ευρεία γκάμα επώνυμων, καινοτόμων προϊόντων της μάρκας ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ ανανεώνεται συνεχώς, και περιλαμβάνει είδη που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες τόσο του καταναλωτή, όσο και του επαγγελματία. Βασικές της αξίες η επιχειρηματική ηθική, η ποιότητα, η ηγεσία, η οικογένεια και η δημιουργικότητα.

Η SARMED με μεγάλη χαρά αναλαμβάνει να συμβάλλει στην εκπλήρωση των στόχων του brand ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ, παρέχοντας τις πάντα υψηλού κύρους και ποιότητας υπηρεσίες της.